România, eliminată de la Euro 2016: Cum a reacționat internetul

România, eliminată de la Euro 2016: Cum a reacționat internetul

România a plecat de la Euro 2016 după ce a pierdut duminică seara cu 0-1 meciul cu Albania. România s-a clasat astfel pe ultimul loc în grupa, cu un singur punct, în timp ce Franța și Elveția merg mai departe pe primele două locuri.

Fără să fim noi neapărat experți în fotbal, putem recunoaște că meciul a fost slab. Evident, internauții au taxat echipa națională așa cum se cuvine, iar noi am selectat cele mai amuzante glume. Pentru că e vital să facem haz de necaz.

„În momentul în care ne-am îmbarcat în avionul de Franţa ne-am creionat, fiecare dintre noi, un scenariu clar. Meciul cu Franţa e bonus, avem nevoie de un egal cu Elveţia şi o victorie cu Albania, echipa considerată de mulţi cea mai slabă de la EURO. Am scos o remiză cu elveţienii şi a venit momentul adevărului. Duminică, 19 iunie, stadionul din Lyon, locul în care am fost penibili.

Trebuie să batem Albania ca să ne calificăm. E propoziţia rostită la orice colţ de stradă din această ţară. Trebuie să batem Albania, dar începem meciul cu doi închzători – Hoban şi Prepeliţă – şi cu Măţel în stânga. În start, acest lucru nu se vede şi ne păcălim puţin. Albanezii sunt violenţi, îi lovesc dur pe Măţel, Săpunaru şi Hoban, dar arbitrul Pavel Kralovec nu vrea să scoată cartonaşele. Încercăm primii, prin Stanciu, dar şutul golgheterului e respins de Berisha. Încearcă şi ei, la o fază la care ne prind pe contraatac (36), dar Lenjani oferă ratarea turneului”, scriu cei de la Prosport.

În minutul 43, după o ieșire hazardată a lui Tătărușanu, „decarul” Albaniei, Sadiku, a profitat de acest lucru iar lovitura sa de cap a marcat golul care a decis soarta partidei. Cea mai mare ocazie a naționalilor a avut loc în repriza secundă, atunci când Florin Andone a șutat puternic a șutat puternic de la 15 metri, dar execuția sa a întâlnit bara transversală a porții albaneze.

Euro 2016 – cele mai amuzante reacții legate de meciul România-Albania

 

Reactii meci Romania - Albania -8

Reactii meci Romania - Albania

Reactii meci Romania - Albania -7

Reactii meci Romania - Albania -6

Reactii meci Romania - Albania -5

Reactii meci Romania - Albania -4

Reactii meci Romania - Albania -3

Reactii meci Romania - Albania -2

Reactii meci Romania - Albania -1

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: