20 sept. 2016 | 11:00

Rockstar a anunțat DLC-ul Bikers pentru GTA V Online

ACTUALITATE
Rockstar a anunțat DLC-ul Bikers pentru GTA V Online

Planurile Rockstar de dezvoltare a GTA V Online continuă, după ce producătorul a anunțat lansarea unui DLC mult-așteptat: ”Bikers”.

Deși au trecut mai bine de trei ani de la lansarea Grand Theft Auto V, Rockstar continuă seria regulată de update-uri pentru varianta online a jocului. Din 2013 și până acum, nu mai puțin de 22 de DLC-uri și update-uri au fost lansate pentru GTA V Online, iar Rockstar pregătește încă o lansare.

Bikers este unul dintre cele mai așteptate DLC-uri pentru Grand Theft Auto V. O mare parte din comunitatea online a jocului a cerut timp îndelungat crearea unui DLC prin care pasionații de motociclete pot să își creeze un club și să își modifice motocicletele așa cum vor.

Dacă ești unul dintre membrii comunității GTA V Online și ești pasionat de motociclete, următorul DLC îți va da posibilitatea să creezi un club pentru până la 8 membri. Crearea unui club implică și o serie de noi roluri ce pot fi jucate în cadrul online.

Noi recruți ai clubului vor putea lua parte la misiuni alături de Președintele clubului. Într-adevăr, DLC-ul Bikers aduce atât misiuni competitive, cât și o serie de misiuni co-op.

Bikers nu aduce beneficii doar în materie de role-playing. După ce DLC-ul va fi disponibil, o serie de noi motociclete vor deveni disponibile pentru cumpărare și personalizare. De asemenea, noi proprietăți vor fi adăugate în joc, astfel că fiecare club va putea avea un sediu. Proprietățile clubului au și câte un mecanic pregătit să aibă grijă de motocicletele membrilor.

Jocul adaugă și noi arme, stiluri, tatuaje dar și alte elemente pentru ca fiecare pasionat să își poată crea motociclistul ideal. Vor exista și misiuni ce implică motocicletele, atât în zona Los Santos, dar și la nord, în Blaine County.

GTA V Online pare să fie încă pe val, iar Rockstar mai are, cu siguranță, câțiva ași în mânecă pregătiți pentru jucători.