Revoluția Prețurilor eMAG: cele mai bune oferte la electrocasnice

Revoluția Prețurilor eMAG: cele mai bune oferte la electrocasnice

Dacă aveai în plan să îți cumperi câte ceva pentru casă, Revoluția Prețurilor eMAG e o ocazie bună. Vă vorbim din perspectiva unor oameni cărora li s-au stricat toate prin casă în ultimul timp.

Revoluția Prețurilor eMAG – Combină frigorifică Samsung

În cazul în care voiai de mult timp să îți cumperi o combină frigorifică spațioasă și arătoasă, acum ar fi o ocazie bună. Vine la pachet cu tehnologia No Frost, dozator de apă, este organizat inteligent și, în plus, arată și foarte bine. Îl găsești AICI la preț redus.

Revolutia Preturilor eMAG - combina frigorifica Samsung

Revoluția Prețurilor eMAG – Mașină de spălat Indesit

Cu opțiunea Eco Time nu mai trebuie să așteptați să se adune rufe pentru o sarcină completă; această opțiune poate fi folosită ori de câte ori doriți să spălați rapid o sarcină mai mică. Puteți spăla, astfel, o sarcină de până la 3 kg, formată din rufe ușor murdare din bumbac sau din materiale sintetice, într-un interval de timp cu aproximativ 30% mai scurt și folosind până la 40% mai puțină apă și energie.
Opțiunea Energy Saver, disponibilă cu ciclurile Bumbac, Sintetice și Jeans permite o economie de energie de până la 70% (comparat cu ciclul bumbac la 30°), datorită optimizării consumului de apă și unei eficiențe mai bune a acțiunii mecanice a coșului pentru rufe. Poți achiziționa mașina de AICI.

Revolutia Preturilor eMAG - masina de spalat Indesit

 

Revoluția Prețurilor eMAG – Aparat de aer condiționat mobil

Aparatul de aer condiționat mobil reprezintă cea mai bună opțiune pentru aceia dintre noi care plănuiesc sau iau în considerare faptul că nu vor locui foarte mult timp într-un anumit loc. Fie că stai cu chirie sau doar temporar într-o locuință, situațiile în care vrei să te muți în altă parte pot apărea la tot pasul, de aceea mobilitatea aparatului în aceste situații este esențială. Îl poți cumpăra de AICI.

Revolutia Preturilor eMAG - aparat de aer conditionat

Revoluția prețurilor eMAG – aspirator fără sac Samsung

Samsung utilizează filtrarea HEPA pentru a asigură cel mai curat aer evacuat atunci când aspirați. Captând microparticulele, precum praful și alți alergeni, că de exemplu polenul și mucegaiul, filtrele HEPA asigură un mediu mult mai curăț și mai sănătos. De fapt, calitatea aerului evacuat și capacitatea de emisie a filtrelor noastre HEPA au fost certificate de către SLG, un institut de testare și certificare de prestigiu din Germania. Poate fi cumpărat de AICI.

Revolutia Preturilor eMAG - aspirator

 

Revoluția prețurilor eMAG – Espressor super-automat Philips

Dacă ești iubitor de cafea, un espressor nu ar trebui să lipsească din casa ta. Cu cel de la Philips, vei avea un espresso sau un cappuccino preparat perfect, potrivit dorințelor personale, mulțumită butonului de selectare a concentrației. Această funcție îți permite să alegi rapid cantitatea de cafea care va fi măcinată, pentru a obține un espresso mai tare sau mai slab. Poate fi găsit AICI.

Revolutia Preturilor eMAG - espressor