Revista presei: Ce a pierdut Liviu Dragnea după divorț

Revista presei: Ce a pierdut Liviu Dragnea după divorț

Divorțul dintre Liviu Dragnea și fosta sa soție Bombonica Dragnea s-a finalizat, iar președintele PSD nu a ieșit învingător în urma deciziei instanței.

Pentru că suntem conștienți că nu vă putem oferi (încă) toate informațiile de care aveți nevoie, dar pentru că am vrea să găsiți cât mai multe știri utile, din domenii variate, pe site-ul Playtech, am creat rubrica ”Revista presei”. Dacă vreți să aflați mai multe detalii despre divorțul lui Liviu Dragnea, găsiți informațiile mai jos.

În anul 2015, Liviu Dragnea avea, potrivit declaraţiei de avere, trei terenuri intravilane, împreună cu soţia sa, dobândite în perioada 2002-2009, cu suprafeţe de 4046 mp, 1315 mp, respectiv 2913 mp. Terenul cel mai mare, cel de 4000 de mp, era înregistrat pe numele lui, cel de 1300 de pm pe numele soţiei sale, Bombonica Dragnea, iar al treilea, de peste 2000 de mp, reprezenta restituire către acţionarul majoritar Bombonica Dragnea, conform unei Hotărâri AGA a firmei SC Hotel Turris SA.

În urma divorţului, Liviu Dragnea a rămas cu un signur teren intravilan, în suprafaţă de 2913 mp, conform hotărârii de partaj din 28 iunie 2015. De asemenea, preşedintele social-democrat a mai pierdut, la partaj, o casă de locuit, în Alexandria, care în 2015 se afla încă stadiu de construcţie, la 13 ani de la începerea .acestei construcţii. Acest imobil pe suprafaţa a patru locuri de casa având ieşire la două străzi din Alexandria.

Dragnea a rămas un apartament în Turnu Măgurele, de 80 de mp, cumpărat în 1997, pecum şi cu spaţiile comerciale din Turnu Măgurele, a căror suprafaţă este de 1527 mp. Liderul mai are în prezent doar un autoturism Skoda Superb, an de fabricaţie 2006. În urma cu un an înd eclaraţia sa de avere mai figurau un Land Rover şi o Dacia Logan.

Citeste mai mult: adev.ro/o8ylix