Revista Presei: atac terorist la Munchen; o româncă a dispărut în Nepal; Mergea și Tecău, în semifinale la Washington

Revista Presei: atac terorist la Munchen; o româncă a dispărut în Nepal; Mergea și Tecău, în semifinale la Washington

Un atac terorist a avut loc la Munchen, o româncă a dispărut fără urme în Nepal, iar cuplul Florin Mergea – Horia Tecău a ajuns în semifinalele turneului de la Washngton.

Pentru că suntem conștienți că nu vă putem oferi (încă) toate informațiile de care aveți nevoie, dar pentru că am vrea să găsiți cât mai multe știri utile, din domenii variate, pe site-ul Playtech, am creat rubrica ”Revista presei”.

Nouă oameni au fost omorâți, iar nu mai puțin de 27 au fost răniți în timpul unui atac terorist care a avut loc în orașul german Munchen. Atacatorul este un tânăr german de origine iraniană, în vârstă de 18 ani, care s-a sinucis. Starea de alertă a fost ridicată sâmbătă dimineața. Şeful Poliţiei a precizat că motivele din spatele atacului nu sunt clare. Autorităţile nu au descoperit, pentru moment, nicio legătură cu organizația teroristă ISIS. Din câte se pare, acesta îl admira pe Andres Breivik, însă reprezentanții Poliției nu au insistat asupra acestui subiect.

Citește mai mult despre atacul terorist din Munchen: adev.ro/oaq69u

Adina Monica Popescu este numele tinerei din România care ar fi dispărut în timp ce se afla pe un traseu turistic din Nepal. Prietenii şi familia au făcut eforturi uriașe pentru a o găsi și au apelat la ajutorul multor oameni, însă fără rezultat. Din câte se pare, aceasta ar fi plecat într-o expediție pe Annapurna Trek, un traseu turistic popular aflat în zona muntoasă din centrul Nepalului. Tânără a vorbit ultima dată cu membri ai familiei pe 14 iulie.

Citeste mai mult despre tânăra româncă dispărută în Nepal: adev.ro/oarktm

Horia Tecău şi Florin Mergea au reușit să se califice în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Washington. Au reușit această performanță care îi aduce mai aproape de Jocurile Olimpice de la Rio după ce au învins cu scorul de 6-1, 6-4 perechea formată din Oliver Marach și Fabrice Martin. În semifinale, Mergea şi Tecău, favoriții cu numărul trei ai turneului, vor juca împotriva cuplului desemnat cap de serie numărul doi, Daniel Nestor şi Edouard Roger-Vasselin. Meciul este programat azi, de la ora 19.00.

Citeste mai mult despre performanța echipei formate din Horia Tecău și Florin Merge: adev.ro/oardjx

Citește și: