Revista presei: Accident de autocar în Brașov soldat cu patru decese

Revista presei: Accident de autocar în Brașov soldat cu patru decese

Patru persoane au murit în urma unui accident cu un autocar, în Brașov. În autocar se aflau aproximativ 30 de pasageri – aceste este cel mai important subiect al zilei. 

Pentru că suntem conștienți că nu vă putem oferi (încă) toate informațiile de care aveți nevoie, dar pentru că am vrea să găsiți cât mai multe știri utile, din domenii variate, pe site-ul Playtech, am creat rubrica ”Revista presei”. Dacă vreți să aflați mai multe detalii despre autocarul răsturnat în Brașov, citiți informațiile de mai jos.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov numărul răniţilor a ajuns la 22. Dintre aceştia 16 sunt în stare gravă, iar doi chiar în stare critică. Primele informaţii arată că şoferul autocarului a pierdut controlul volanului într-o curbă din cauza vitezei şi s-a izbit de parapetul de pe şosea. Circulaţia pe DN1 între Braşov şi Făgăraş este complet blocată şi s-au format coloane de maşini pe câţiva kilometri. Potrivit ultimelor informaţii autocarul avea doar 21 de locuri, dar în autovehicul se aflau mai multe persoane.

Alte patru persoane, trei adulţi şi un copil, au murit pe loc. La faţa locului sunt aşteptate două elicoptere SMURD.

Circulaţia pe DN1 între Braşov şi Făgăraş este complet blocată şi s-au format coloane de maşini pe câţiva kilometri. Potrivit ultimelor informaţii autocarul avea doar 21 de locuri, dar în autovehicul se aflau mai multe persoane.

Citeste mai mult: adev.ro/o8wuoy

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: