15 feb. 2016 | 07:02

Reducerile la actualul Apple Watch ne pregătesc pentru următorul

ACTUALITATE
Reducerile la actualul Apple Watch ne pregătesc pentru următorul

În cazul în care nu v-ați cumpărat încă un Apple Watch în așteptarea generației a doua a smarwatch-ului, s-ar putea să nu mai așteptați foarte mult până la lansarea sa oficială.

Având în vedere că majoritatea gadgeturilor de pe piață, mai ales când vine vorba de dispozitive premium, sunt actualizate în fiecare an, foarte mulți internauți preferă să nu-și cumpere un aparat imediat după ce a apărut pe piață. Pe acest principiu, deși Apple Watch s-a vândut foarte bine la nivel global, a existat un număr important de fani Apple care au afirmat că vor aștepta până când a apare a doua generație a dispozitivului. Conform unui nou set de zvonuri din Statele Unite, așteptarea se pare că nu va mai dura foarte mult.

În luna martie se pare că vom avea parte de un eveniment de lansare pentru iPad Air 3 și iPhone 5se. Dacă cele mai recente zvonuri se confirmă însă, pe data de 18 luna viitoare vom putea vedea detaliat și un eventual Apple Watch 2. Dacă nu, este un pic ciudat faptul că un număr impresionant de comercianți din SUA au dat drumul la reduceri pentru generația actuală de Apple Watch. La Best Buy, Target și B&H un număr semnificativ de modele ale smartwatch-ului Apple au fost reduse cu până la 100$. În urma acestui gest, Apple Watch Sport de 38mm poate fi achiziționat cu doar 249 de dolari.

În trecut, comercianții au redus prețurile la gadgeturi doar în contextul lansării unei noi generații de aparate. Se poate observa acest lucru și în ceea ce privește Galaxy S6, cu câteva zile înainte de lansarea Galaxy S7 pe 21 februarie.

Pentru că Apple nu a redus prețurile la Apple Watch pe propriul site, mai mulți analiști sunt reticenți că vom vedea prea repede un nou model. Este posibil, de exemplu, ca în cadrul conferinței de luna viitoare să fie detaliate mai multe brățări pentru el și un update de firmware ce va include o serie de teme noi.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele