Reduceri pe Amazon: oferte pentru care merită să comanzi din afară

Reduceri pe Amazon: oferte pentru care merită să comanzi din afară

Timp de foarte mulți ani, s-a creat un mit în legătură cu livrările Amazon pe teritoriul României. Până acum se credea că în țara noastră nu prea poți comanda nimic în afară de cărți. Ei bine, între timp situația s-a schimbat, iar noile reduceri pe Amazon vă pot convinge să cumpărați de la ei, chiar și dacă sunteți din România.

De pe Amazon se pot comanda orice fel de produse, de la perisabile până la televizoare de mari dimensiuni. În câteva zile, în funcție de tipul livrării pe care îl veți alege, produsele vor fi la voi la ușă. Pentru confortul nostru, am verificat ca toate produsele din această listă să aibă livrare în România.

Dacă încă nu știți cum și ce ar trebui să respectați atunci când vreți să cumpărați de pe Amazon diferite produse, puteți vedea AICI sfaturile noastre.

Reduceri pe Amazon – Lenovo Ideapad 300

Noul laptop de la Lenovo este un aparat care combină excelent performanța cu portabilitatea. Este disponibil cu trei variante de procesoare, începând cu Pentium N3700, Intel Core i5-6200U sau Intel Core i7-6500U. Placa grafică va fi garantată de Intel, aparatul având de asemenea 8GB RAM DDR3. Memoria internă este de 1TB, iar diagonala ecranului de de 15,6 inci, așa că nu va fi nici o problemă să îl luați cu voi oriunde veți merge. Dacă acest laptop v-a atras atenția cu ocazia noilor reduceri Amazon, puteți vedea mai multe detalii despre ofertă AICI.

Reduceri pe Amazon: oferte pentru care merită să comanzi din afară

Lenovo A10 Tab 2

Noua tabletă A10 de la Lenovo este un dispozitiv excelent pentru cei care caută o alternativă bună la tabletele Samsung sau Apple. Venind cu un procesor Quad Core la 1.5 GHz, 16GB memorie internă extensibilă la un maximum de 64GB și 2 GB RAM, tableta oferă performanță și mobilitate la un preț extrem de accesibil. Nici ecranul IPS nu lasă de dorit, acesta venind cu o rezoluție de 1920×1200. Cele două camere au 8MP pentru camera principală și 5MP pentru camera frontală. Mai multe detalii despre tableta Lenovo, AICI.

Reduceri pe Amazon: oferte pentru care merită să comanzi din afară

Reduceri pe Amazon – Monitor ASUS

Dacă vă plac jocurile, iar calitatea imaginilor are o importanță majoră pentru voi, atunci acest monitor de la ASUS ar merita să vă atragă atenția. Oferind rezoluție 1980p și având o diagonală de 27 de inci widescreen, monitorul se poate conecta la unitate fie prin cabluri DVI, HDMI sau VGA, în funcție de modelul ales. Viteza de răspuns a acestui ecran este de 5ms, frecvența este de 75Hz, iar în ceea ce privește contrastul, vorbim de 80,000,000:1 ASUS Smart Contrast Ratio.

Dacă doriți un monitor eficient și accesibil, puteți vedea mai multe detalii AICI, cu ocazia noilor reduceri pe Amazon.

Reduceri pe Amazon: oferte pentru care merită să comanzi din afară

Reduceri pe Amazon – Motorola Moto G 4G

Telefonul Moto G de la Motorola este un terminal perfect atunci când căutați accesibilitate și performanțe convingătoare într-un singur pachet. Cu un procesor Quad Core Qualcomm Snapdragon 400, cu o frecvență de 1,2 GHz, 1GB RAM și memorie internă de 8GB, telefonul oferă toate resursele interne pentru a rula un sistem de operare Android Lollipop fără probleme. Ecranul IPS al aparatului are o diagonală de 5 inci, cu rezoluție de 1280×720 cu 294 ppi.

Dacă o reducere de 32% a aparatului vă atrage atenția, puteți vedea mai multe detalii despre telefonul celor de la Motorola AICI.

Reduceri pe Amazon: oferte pentru care merită să comanzi din afară

Hisense 50 inch 4K Smart Ultra HD LED TV

Dacă mai aveați vreun dubiu în legătură cu comenzile de pe Amazon, poate fi spulberat de acest smartphone cu specificații de invidiat și un preț ce poate fi clasificat ca fiind absurd de mic.

În primul moment, s-ar putea să nu vă încânte faptul că este creat de o companie mai puțin cunoscută, dar veți uita complet de această particularitate la aflarea dotărilor. Poate reda conținut Ultra HD 4K fără întreruperi, atât prin intermediul celor trei porturi USB 3.0, cât și prin DLNA, datorită conexiunii WiFI de mare viteză. Porturile HDMI 2.0 fac față fără probleme unui flux video 4K cu 60 de cadre pe secundă. Pentru ca lucrurile să meargă ca unse, procesorul quad core nu vă va pune răbdarea la încercare.

Reducerea de 21% și o diagonală de 50 de inci pentru un ecran 4K arată foarte convingător, iată AICI noua ofertă Amazon.

Reduceri pe Amazon: oferte pentru care merită să comanzi din afară

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: