Reduceri la televizoare: cinci modele pe care să urmărești finala Champions League

Reduceri la televizoare: cinci modele pe care să urmărești finala Champions League

Finala Champions League se difuzează sâmbătă, iar meciul dintre Real Madrid și Atletico Madrid merită urmărit pe un TV cu diagonală mare și culori spectaculoase. Pentru asta, v-am pregătit o selecție de televizoare la reducere, pentru toate bugetele și nevoile. 

Televizoare la reducere UTOKU32HD5

UTOKU32HD5 este cel mai ieftin dintre cele prezentate și începem cu el. Are o diagonală de 81 de centimetri și rezoluție HD și este bun pentru cei care vor un ecran cu dimensiuni bune, dar nu au pretenții foarte mari în ceea ce privește rezoluția. Cu un contrast 900:1 și o luminozitate de 200 cd/m2, imaginea ar trebui să fie suficient de clară. Televizorul are numeroase porturi, printre care menționăm cele trei porturi HDMI, portul SCART și portul USB. Îl găsiți aici, la un preț de numai 600 lei, la reducere.

Televizoare la reducere Philips55PUH4900/88

În cazul în care vreți să cumpărați un dispozitiv care va rămâne extrem de util și peste ani de zile, atunci trebuie să optați pentru un televizor 4K. Într-adevăr, conținutul de acest fel nu este extrem de întâlnit în acest moment, însă va deveni din ce în ce mai popular odată cu trecerea timpului. De asemenea, calitatea imaginilor oferite de televizoarele 4K este una de neegalat în acest moment. Philips55PUH4900/88, de exemplu, vine dotat cu un ecran 4K de 139 de centimetri, trei porturi HDMI și două porturi USB. Îl găsiți la un preț avantajos AICI.

Televizoare la reducere UTOK U43FHD1

UTOK U43FHD1 are o diagonală de 109 cm, iar panoul LED are o rezoluție full HD, făcându-l o alegere inspirată pentru orice sufragerie. Televizorul celor de la UTOK are un timp de răspuns de numai 8ms, contrast 4000:1 și luminozitate 240 cd/m2. Dispune de toate opțiunile de conectivitate de care ai putea avea nevoie și vine la un preț de 1,100 lei și cu un bax de bere cadou. Îl puteți cumpăra de aici.

Televizoare la reducere LG 49UF6407

WebOS, sistemul de operare dezvoltat de către LG pentru Smart TV-urile lor este cel mai apreciat de pe piață, iar experiența devine una și mai plăcută atunci când aveți de-a face și cu un Smart TV 4K de mari dimensiuni. LG 49UF6407, de exemplu, are un ecran de 123 de centimetri, cu rezoluție 4K, include, printre altele, două porturi HDMI și unul USB, iar cu ocazia noilor reduceri de Paște, poate fi cumpărat de AICI.

Televizoare la reducere Samsung 32J5100

Samsung 32J5100 beneficiază de un ecran cu o diagonală de 80 de centimetri, care suportă o rezoluție Full HD. Conectivitatea va fi asigurată, printre altele, de 2 porturi HDMI și un port USB 2.0. De asemenea, televizorul vine dotat cu Wide Color Enhaner, funcție care are rolul de a îmbunătăți calitatea imaginilor afișate. Modelul Samsung 32J5100 poate fi găsit la ofertă AICI.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: