17 mai 2016 | 10:52

Reduceri eMAG Stock Busters: cele mai bune oferte

ACTUALITATE
Reduceri eMAG Stock Busters: cele mai bune oferte

eMAG are din nou reduceri în cadrul campaniei Stock Busters, iar noi am selectat câteva produse pe care merită să le luați în seamă.

Reducerile eMAG cu ocazia Stock Busters ajung până la 75%, iar ofertele sunt disponibile în perioada 17-19 mai.

Aceasta este a doua campanie Stock Busters de anul acesta. Prima a fost organizată în luna martie, dar reducerile eMAG au fost, atunci, de numai 70%.

Toate ofertele sunt disponibile AICI, iar mai jos găsiți selecția noastră.

Reduceri eMAG – Laptop 300-15

Laptopul celor de la Lenovo beneficiază de una dintre cele mai bune reduceri din categoria sa de produse și include un procesor Intel Core i7-6500U Skylake, tactat la 2,5GHz, 4GB RAM, un hard de 1TB și o placă video Radeon R5 M330 de 2GB. Ecranul de 15,6 inci suportă o rezoluție HD de 1.366 x 768 de pixeli, iar laptopul poate fi cumpărat la un preț bun de AICI.

Vezi mai multe laptop-uri la reducere AICI.

eMAG Stock Busters – Samsung Galaxy Note 5

Samsung Galaxy Note 5 este un telefon care a făcut valuri, în special în străinătate. Este construit în jurul unui display de 5,7 inch cu rezoluție QHD (1440 x 2560). Sub el se ascunde un procesor Exynos 7420 cu opt nuclee (patru de 1,5Ghz, patru de 2,1Ghz), 4GB memorie RAM și 32 sau 64GB spațiu de stocare. Nu există slot pentru card microSD, cum nu există nici pe S6, iar camerele foto sunt identice pe toate vârfurile de gamă lansate de Samsung anul acesta, adică de 16, respectiv 5MP. Bateria este de 3.000mAh și nu poate fi îndepărtată și tot ea alimentează și stylusul activ S-Pen. În cazul în care vrei să-ți achiziționezi unul, îl găsești la un preț bun cu ocazia eMAG Stock Busters și îl poți cumpăra de AICI.

Vezi mai multe telefoane la reducere AICI.

Reduceri eMAG – Monitor gaming LG

Jocurile sunt marea ta pasiune și nu te poți bucura de ele decât dacă beneficiezi de cea mai bună grafică pe un ecran cât mai mare. În acest sens, monitorul de la LG este aparatul perfect pentru tine. Ecranul LED al monitorului are o diagonală impresionantă de 27”, oferind o rezoluție Full HD de 1080p. Acesta beneficiază de tehnologia IPS și de o suprafață de display Anti Glare. Pasionații de jocuri pot afla că aparatul are un timp de răspuns de 5 ms și are o frecvență de 75Hz. Monitorul de la LG se va conecta la calculatorul tău prin două porturi HDMI și un port VGA, oferind chiar și un port audio de 3.5 mm mini-jack. Dacă acest monitor excelent ți-a atras atenția, poți beneficia de o reducere substanțială la acesta cu ocazia noilor reduceri eMAG de AICI.

Vezi mai multe monitoare la ofertă cu ocazia reducerilor eMAG AICI

eMAG Stock Busters – Tabletă ASUS Zenpad C

Această tabletă de la ASUS vine cu un ecran de 7″ IPS și un procesor Intel Atom Quad-Core de 1.1GHz. Tableta oferă 16GB memorie inernă și 1GB RAM. Sistemul de operare este un Android 5.0 Lollipop. Performanțele sunt decente, iar dacă vrei un produs ieftin, dar fiabil, poți vedea mai multe detalii despre ASUS Zenpad C, cu ocazia noilor reduceri eMAG, AICI.

Vezi mai multe tablete la reducere la eMAG AICI

Reduceri eMAG – Philips 55PUH4900/88

În cazul în care vreți să cumpărați un dispozitiv care va rămâne extrem de util și peste ani de zile, atunci trebuie să optați pentru un televizor 4K. Într-adevăr, conținutul de acest fel nu este extrem de întâlnit în acest moment, însă va deveni din ce în ce mai popular odată cu trecerea timpului. De asemenea, calitatea imaginilor oferite de televizoarele 4K este una de neegalat în acest moment. Philips55PUH4900/88, de exemplu, vine dotat cu un ecran 4K de 139 de centimetri, trei porturi HDMI și două porturi USB. Îl găsiți la un preț avantajos AICI.

Vezi mai multe televizoare la ofertă de Stock Busters AICI