19 ian. 2016 | 10:43

Reduceri eMAG: Revoluția Prețurilor vine cu oferte la electrocasnice

ACTUALITATE
Reduceri eMAG: Revoluția Prețurilor vine cu oferte la electrocasnice

eMAG are din nou reduceri, iar campania Revoluția Prețurilor aduce oferte pentru întreaga gamă de produse.

Reducerile eMAG de Revoluția Prețurilor ajung până la 50%, iar ofertele durează trei zile. În rândurile de mai jos veți găsi câteva oferte foarte bune la electrocasnice.

Dacă sunteți interesați de smartphone-uri, aici găsiți reduceri eMAG la telefoane, iar oferta întreagă este disponibilă AICI.

Reduceri eMAG – Mașina de spălat Arctic

Mașina de spălat rufe Slim Arctic EF5800A+ te scapă de petele de pe haine cu o viteză de 800 de rotații pe minut. Face parte din clasa energetică A+, însemnând că nu îți va crește factura la curent, și un design compact, însemnând că poate fi ușor incorporată în locuința ta. Are 15 programe de spălare, iar cel mai rapid durează numai 30 de minute. O puteți cumpăra la reducerile eMAG, la un preț foarte bun, de AICI.

Aspirator Daewoo

De Revoluția Prețurilor, aspiratorul Daewoo RC-190 B ECO beneficiază de o reducere de 35% și are un preț foarte mic. Are o putere de 800 W și un filtru HEPA 8, care asigură că aerul care iese din el este complet lipsit de praf. Folosește saci de hârtie care pot fi schimbați cu ușurință și îl puteți cumpăra de AICI.

Reduceri eMAG – Frigider Arctic

Frigiderul Arctic AND275+ este cea mai bună alegere cu ocazia reducerilor eMAG. Face parte din clasa energetică A+ și dispune de uși reversibile, care se deschid în ce direcție vrei tu, ca să nu fii nevoit să redecorezi toată bucătăria. Dispune și de un congelator și îl puteți cumpăra la un preț special, de Revoluția Prețurilor, de AICI.

Cuptor și plită incorporabile Whirlpool

Degeaba ai stat și ți-ai mobilat bucătăria exact cum îți place, dacă nu găsești un aragaz care să se potrivească în ea. O combinație formată dintr-o plită și un cuptor incorporabile e mult mai convenabilă din acest punct de vedere. Cuptorul este electric și are funcție de grill, iar plita are patru ochiuri și aprindere electrică. Setul beneficiază de o reducere considerabilă co ocazia campaniei Revoluția Prețurilor și îl puteți cumpăra de AICI.

Reduceri eMAG – Mașină de spălat vase

Dacă sunteți ca mine, ați prefera să faceți orice altceva decât să spălați vase. Cu mașina de spălat Star nu va mai trebui să stați aplecați peste chiuvetă, iar clasa energetică A+ garantează facturi mici la curent. Mașina de spălat vase Star beneficiază de mai multe programe și poate fi încărcată doar pe jumătate, în cazul în care nu vreți să așteptați până se umple de tot. Cumpărați-o la preț special de Revoluția Prețurilor de AICI.