RCS & RDS oferă trafic dublu de date la cartela Digi Mobil

RCS & RDS oferă trafic dublu de date la cartela Digi Mobil

RCS & RDS a lansat o ofertă promoțională creată pentru utilizatorii de cartele preplătite Digi Mobil, care le aduce trafic dublu de date la opțiunile Hipsterova, Bogatinov și Dinerovich.

Conform unui nou comunicat transmis de RCS & RDS, în perioada 4 noiembrie – 31 decembrie 2016, toți posesorii de cartele preplătite Digi Mobil vor primi gratuit dublul traficului inclus în opțiunea aleasă, la fiecare activare sau reactivare a uneia dintre opțiunile menționate. Opțiunile au prețuri cuprinse între 2 euro (fără TVA) şi 4 euro (fără TVA), iar utilizatorii se bucură de minute și SMS-uri nelimitate în rețeaua Digi Mobil, sute de minute naționale și trafic de date de până la 6 GB în rețeaua 3G.

RCS & RDS menționează că, la activarea opțiunii Hipsterova, pentru doi euro, utilizatorii primesc minute și SMS-uri nelimitate în rețeaua Digi Mobil, 150 de minute naționale și 2GB de trafic de date mobile. Pentru trei euro, clienții care aleg opțiunea Bogatinov beneficiază de minute și SMS-uri nelimitate în rețea, 250 de minute naționale și internet mobil de până la 4GB. Activarea opțiunii Dinerovich, pentru patru euro (fără TVA), le aduce utilizatorilor 400 de minute disponibile în toate rețelele naționale, SMS-uri nelimitate în rețeaua Digi Mobil și 6 GB trafic de date.

Opțiunile se activează prin sistemul interactiv de mesaje USSD, printr-un apel la *110# și urmând pașii din mesajul afișat pe ecranul telefonului. Potrivit RCS & RDS, perioada de valabilitate a opțiunilor Hipsterova, Bogatinov și Dinerovich este de o lună și expiră la ora 24 a ultimei zile din lună (exemplu: Dacă opțiunea se activează pe 19 octombrie, indiferent de oră – aceasta va expira pe 18 noiembrie la ora 23:59). Cât despre verificarea creditului, aceasta se poate face prin serviciul Controlul costurilor prin mesaj la *110# și alegerea meniului „Credit și Consum”, opțiunea „Verifică credit”.

Cartelele Digi Mobil pot fi achiziționate din magazinele Digi și din punctele de prezență ale companiei. Pentru detalii suplimentare despre cartela Digi Mobil, puteți accesa pagina oficială a celor de la RCS & RDS.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: