Prisma pe Android e disponibilă oficial

Prisma pe Android e disponibilă oficial

Foarte mulți amatori de aplicații pentru filtre foto inovative au așteptat lansarea Prisma pe Android, iar acum, așteptarea a luat sfârșit.

În urmă cu aproximativ o lună, utilizatorii de iPhone, ca în cazul multor aplicații inovative, au fost privilegiați. Aceștia au avut ocazia să experimenteze primii Prisma. O aplicație originală de filtre care a evoluat semnificativ într-un timp foarte scurt, Prisma folosește un sistem complet nou pentru a transforma fotografiile voastre.

Practic, o rețea neurală este reponsabilă de întregul proces, iar rezultate sunt, aproape de fiecare dată, impresionante. Pentru ca sistemul să funcționeze, imaginile voastre sunt urcate criptate complet pe serverele companiei, unde o fermă de servere aplică efectul dorit, pentru a vă trimite rezultatul înapoi într-un timp cât se poate de scurt. Partea cea mai interesantă este că, spre deosebire de Instagram, Prisma vă servește rezultate care sunt mai apropiat de noțiunea clasică de tablou pictat. Această particularitatea a reușit să o ajute să se diferențieze de amalgamul de aplicații pentru aplicat filtre și diverse efecte pe imagini.

Prisma pe Android vine într-o forma actualizată și îmbunătățită. Astfel, include un total de 36 de filtre pe care le puteți aplica și a căror intensitate o puteți ajusta cu precizie. Posesorii de iPhone ar trebui să știe deja cum funcționează progrămelul, deși interfața este una dintre cele mai intutitive cu care ați putea interacționa pe mobil.

Intrați în aplicație, capturați o imagine nouă sau alegeți una dintre cele existente în galerie, o rotiți sau decupați și alegeți filtrul dorit. Opțional, printr-un gest de swipe pe imagine, ajustați intensitatea filtrului aplicat de la 100% până la 0%. Opțiunile de partajare a rezultatului final includ Twitter, Facebook și alte rețele sociale. Orice imagine creată cu Prisma este pătrată și va include un watermark discret în colțul din dreapta jos cu numele aplicației gratuite.

Prisma pe Android este disponibilă la această adresă, complet gratuită și fără achiziții in-app.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Ubergizmo