15 mart. 2016 | 18:21

A fost lansat primul trailer pentru viitorul joc System Shock

Gaming
A fost lansat primul trailer pentru viitorul joc System Shock

Night Dive Studios lucrează în prezent la jocul System Shock Remasterd, care ar urma să fie lansat anul viitor.

Seria System Shock, care a debutat în anul 1994, va primi în curând un nou joc. Dezvoltatorii din cadrul Night Dive Studios lucrează deja la System Shock Remastered, iar jocul ar urma să fie lansat pe piață în 2017. Este vorba despre o nouă versiune a primului joc din serie, care va avea parte acum de o grafică mult mai bună și va fi disponibil exclusiv pe PC și Xbox One. Așa că dacă aveți PlayStation 4, va trebui să găsiți o altă soluție pentru a-l juca.

Primul trailer pentru această versiune deja a fost publicat, iar lucrurile arată foarte bine. Interfața de joc s-a schimbat, atmosfera este una tensionată, calitatea texturilor este una foarte bună, singurul punct în minus fiind acei zombie, care nu sunt destul de convingători. Totuși, trebuie să ținem cont că avem de-a face cu o versiune Pre-Alpha.

Windows Central menționează că Night Dive Studios va da startul unei campanii de finanțare pe Kickstarter pentru a finaliza jocul anul viitor. Țineți cont, însă, că avem de-a face aici cu un joc diferit de System Shock 3, cel despre care vorbeam în urmă cu câteva luni. Vestea conform căreia aceasta va fi lansat a dat naștere unor noi întrebări din partea celor care au încercat jocurile. Ce se va întâmpla cu SHODAN, inteligența artificială împotriva căreia jucătorii au luptat în trecut? Jocul se va asemăna mai mult cu System Shock 1, sau cu System Shock 2? Povestea va fi o continuare a celei din System Shock 2? Sperăm să aflăm răspunsurile acestora în viitorul apropiat.