03 oct. 2016 | 09:06

Primul trailer pentru Pirates of the Carribbean: Dead Men Tell No Tales descrie o poveste întunecată

VIDEO
Primul trailer pentru Pirates of the Carribbean: Dead Men Tell No Tales descrie o poveste întunecată

Primul trailer pentru Pirates of the Carribbean: Dead Men Tell No Tales a fost publicat de Disney și ar putea stârni entuziasmul fanilor seriei.

Pirates of the Carribbean: Dead Men Tell No Tales este cea de-a cincea parte a francizei, iar trailerul ni-l aduce în prim plan pe fantomaticul căpitan Salazar, jucat de Javier Bardem.

În cele câteva secunde de video, putem vedea un atac asupra unei nave britanice, iar căpitanul Salazar își croiește loc printre soldați pentru a transmite un mesaj. ”Găsește-l pe sparrow pentru mine și transmite-i un mesaj din partea căpitanului Salazar. Spune-i că moarte vine pentru el”.

Dacă este să ne luăm după acest teaser, putem să ne așteptăm ca filmul să aibă o atmosferă sumbră, presărată pe alocuri cu umor.

Pirates of the Carribbean: Dead Men Tell No Tales este regizat de Joachim Ronning și Espen Sandberg, iar în rolurile principale vor fi Johnny Depp (capitanul Jack Sparrow), Javier Bardem (căpitanul Salazar) și Orlando Bloom (Will Turner).

Pirates of the Carribbean: On Stranger Tides a apărut în cinematografe în 2011 și a avut încasări bune, în ciuda faptului că nu a primit recenzii pozitive din partea criticilor. Pirates of the Carribbean: Dead Men Tell No Tales ar fi trebuit să apară mai devreme, dar a fost amânat din cauza unor probleme cu scenariul, dar și din cauza eșecului Lone Ranger.