Primul set de ochelari Oculus Rift a fost livrat către primul client, tocmai în Alaska

Primul set de ochelari Oculus Rift a fost livrat către primul client, tocmai în Alaska

Fără o explicație anume, primul client care a primit primii ochelari Oculus Rift din lume trăiește tocmai în Alaska și a primit aparatul dedicat realității virtuale chiar de la fondatorul Oculus, Palmer Luckey.

Înțelegând puterea PR-ului, fondatorul Oculus a dus în persoană primul set de ochelari dedicați realității virtuale, Oculus Rift, către unul dintre clienții care l-au comandat online. Întâmplarea face că acesta să se afle tocmai în Anchorage, Alaska, iar Luckey nu s-a dat înapoi să meargă tocmai până acolo pentru a livra personal primul set Oculus Rift clientului în cauză.

Cum primele comenzi de ochelari Oculus ar trebui să ajungă la ușile clienților începând de mâine, Luckey Palmer a decis să facă prima livrare în persoană, spunând într-un interviu pentru revista Polygon: ”Această decizie a fost luată chiar în ultima secundă înainte de lansare. Am avut o grămadă de chestii pe care am vrut să le fac de-a lungul anilor și am fost destul de hotărât în această privință”. Acesta a mai adăugat că: ”Am lucrat la acest proiect încă din 2009, iar la Oculus am lucrat încă din 2012. Nu o să permit sub nicio formă unui tip care livrează comenzi să aibă satisfacția să aducă clienților noștri primii ochelari Rift. Priviliegiul acesta ar trebui să fie al meu”, a concluzionat Luckey.

Deși această inițiativă de PR a avut un oarecare succes (vânzările Oculus Rift vor reflecta mai bine inițiativa lui Luckey), acesta, totuși, a ajuns să regrete pe contul său de Twitter faptul că s-a dus în Alaska doar în șlapi.

Probabil că dacă ar fi luat călătoria până în Alaska ceva mai în serios decât ca o simplă campanie de marketing, acesta ar fi avut o experiență cu adevărat plăcută.

Citește și: