Primul hotel care oferă console în fiecare cameră

Primul hotel care oferă console în fiecare cameră

Din varii motive românii sunt mari amatori de excursii în Olanda, în special Amsterdam. De acum înainte, gamerii de la noi din țară vor avea un motiv în plus de a vizita Țara Lalelelor. Olandezii au deschis primul hotel din lume care oferă console în fiecare cameră.

Numit The Arcade Hotel, amplasamentul are pe lângă consolele din fiecare cameră și o bibliotecă de benzi desenate în lobby, iar clienții pot elibera camera chiar și la ora unu după-masa. Dacă e să ne luăm după programul hotelului, putem să ne facem o idee cam care ar fi clientela sa: gamerii și fanii de benzi desenate.

Conform VG247, hotelul unic este plasat în apropiere de Amsterdam în zona De Pijp și dacă ai simțit vreodată nevoia să scapi de aglomerația din Amsterdam și să te retragi într-un loc unde pasiunile tale de gamer pot fi satisfăcute, Arcade Hotel ar putea fi locul perfect.

Când vine vorba de console, clienții se pot aștepta la o consolă retro în camera lor, cu un set de jocuri la alegere, iar cei care vor să se bucure de o experiență multiplayer se pot juca pe console moderne în lobby și la bar. Pentru că sunt oameni cu bun simț, proprietarii hotelului oferă toate aceste servicii gratuit, ele intrând în prețul unei camere pe noapte.

Hotelul are 36 de camere, iar cafeaua și ceaiul sunt gratuite, în timp ce noii veniți vor primi o băutură gratis din partea casei atunci când se cazează prima oară. Părerea mea e că, la asemenea condiții, nici nu prea te-ar mai interesa așa tare turismul când îți poți face noi prieteni în hotel cu care te poți juca toată ziua.

Primul hotel echipat cu console în fiecare cameră

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: