Prețul iPhone 7 în România: cât costă iPhone 7 Plus la precomandă

Prețul iPhone 7 în România: cât costă iPhone 7 Plus la precomandă

Prețul iPhone 7 în România este destul de mare. iPhone 7 și iPhone 7 Plus sunt disponibile la precomandă la un magazin online din România.

UPDATE: Încă nu știm prețul iPhone 7 la eMAG, dar magazinul a anunțat când va începe precomanda. 

eMAG va livra toate precomenzile de iPhone 7 și Apple Watch Series 2 , în limita stocului disponibil, de vineri, 23 septembrie, data oficială de lansare a celor mai noi smartphone-uri Apple în România.

În plus, primii 500 de clienți care se înscriu la precomandă vor primi, cadou, inclus în prețul iPhone 7 și iPhone 7 Plus, un acumulator extern cu capacitate de 10.000 mAh.

Prețul iPhone 7 anunțat de Apple este de 650 de euro, iar iPhone 7 Plus costă, oficial, 770 de euro. La precomandă, în România, costurile sunt cam cu 100 de euro mai ridicate, cel puțin la unul dintre magazinele online.

Astfel, pe site-ul Quickmobile.ro, prețul iPhone 7 cu 32GB este de 3.500 lei. Versiunea cu 128 GB spațiu de stocare ajunge la 4.000 lei, iar „vârful de gamă”, cu 256GB spațiu de stocare, are un preț de 4.500 lei. Mai multe detalii găsiți aici.

Prețul iPhone 7 Plus în România începe de la 4.100 lei pentru versiunea cu 32GB spațiu de stocare. Varianta cu 128GB costă 4.600 lei, iar un iPhone 7 Plus costă, în România, 5.100 lei. Mai multe detalii despre iPhone 7 Plus la Quickmobile sunt aici.

Cei care vor comanda telefoanele de la respectivul magazin online vor primi produsele pe 16 septembrie, adică în primul val de lansare.

La operatori, prețul iPhone 7 va fi afișat peste câteva zile, deoarece va ajunge în portofoliul lor abia pe 23 septembrie, după cum a anunțat și Apple în timpul evenimentului de lansare.

Totușî, Vodafone a creat o pagină specială pe site în care utilizatorii se pot înregistra pentru a fi ținuți la curent cu prețul iPhone 7 și iPhone 7 Plus în România, dar și cu abonamentele care vor putea fi încheiate pentru a lua smartphone-urile la un preț mai mic.

Orange a abordat o strategie similară și aici vă puteți înregistra pentru mai multe detalii.

Telekom Romania va oferi clientilor cele mai noi modele Apple, iPhone 7 si iPhone 7 Plus, incepand cu data de 23 septembrie. Utilizatorii Telekom isi pot plasa precomenzile pentru noile modele iPhone incepand cu data de 16 septembrie, pe site-ul www.telekom.ro.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: