Pornhub vrea să te menții în formă cu ajutorul BangFit

Pornhub vrea să te menții în formă cu ajutorul BangFit

Dacă este un lucru la care se pricep cei de la Pornhub, acela este alegerea denumirilor pentru produsele lor.

Încă o dată, site-ul Pornhub reușește să atragă atenția comunității online printr-un anunț interesant. Nu este vorba despre o glumă sau despre o analiză în detaliu a obiceiurilor celor care vizitează site-ul, ci despre un software care ar putea să-i ajute pe oameni să se mențină sănătoși.

Se numește Bangfit, iar dacă numele nu v-a ajutat să vă dați seama deja despre ce este vorba, trebuie să știți că este un sistem prin care Pornhub crede că vă veți putea distra și menține în formă în același timp. Desigur, după cum era de așteptat, activitățile sexuale intense sunt o parte importantă a acestuia.

Așa cum scriu și cei de la TechCrunch, utilizatorii dornici să testeze Bangfit pot accesa acest link, care le va permite să sincronizeze jocul cu dispozitivele mobile. Printre altele, acolo vor putea alege numărul de persoane implicate: una, două sau trei. Ulterior, vor putea alege și una dintre numeroasele activități sexuale, și vor avea la dispoziție mai multe informații despre fiecare poziție și numărul de calorii arse la femei și bărbați.

Pornhub se pare că a creat și o bandă specială pe care utilizatorii o vor putea purta în timpul activităților și în care pot include telefonul mobil. Aceasta va fi disponibilă în curând, iar elementul de software deja se află în faza beta de testare.

În curând, Pornhub ar putea introduce conținut pornografic în format de realitate virtuală în casele oamenilor. În contextul în care acest gest este și legal iar majoritatea conținutului a fost preluat de pe BaDoink, este evident că va fi îmbrățișat cu mâinile deschise de internauții dornici de ceva nou. Iar faptul că îl puteți viziona oriunde v-ați afla folosind cele mai ieftine alternative VR, nu este decât cireașa de pe tort.

Citește și:
Etichete: