Pokemon Go vine cu un update important pentru jucători

Pokemon Go vine cu un update important pentru jucători

Pokemon Go vine cu un nou update care îi va face pe utilizatori să caute din nou monștri și să meargă la luptă, arată stiridinlume.ro.

Pokemon Go a creat o adevărată isterie la nivel mondial, iar vara lui 2016 l-a transformat în cel mai popular joc pentru mobil din istoria SUA. Mai mult, la un moment dat a devenit mai popular decât Tinder și a ajuns la egalitate cu Twitter.

Noul update al Pokemon Go vine cu o serie nouă de creaturi pe care le poți prinde, iar câteva creaturi din a doua generație au devenit disponibile odată cu noul update. Printre acestea se află Pichu- care evoluează în Pikachu, Magby- care evoluează în Magmar, Elekid- care se transformă în Electabuzz, Cleffa- care se transformă în Clefairy, Igglypuff- care se transformă în Jigglypuff și Smoochum- care se transformă în Jynx.

Aceste creaturi au apărut pentru prima dată în universul Pokemon prin intermediul jocului ”Pokémon Gold and Silver”, lansat în 1999.

Compania Starbucks s-a aliat cu creatorii jocului pentru a transforma cafenelele în Pokestop-uri pentru jucători: în aceste ”săli de sport”, utilizatorii jocului au posibilitatea să se realimenteze cu Pokeballs sau să se dueleze cu alţi ”antrenori” de Pokemoni. Starbucks a profitat de pe urma acestui parteneriat, creând chiar și o băutură intitulată “Pokemon GO Frappuccino”.

În luna iulie, McDonald’s s-a transformat într-o ”arenă oficială” pentru pasionații de Pokémon Go. După ce compania a devenit partenerul oficial al jocului Pokémon Go, acţiunile francizei au crescut spectaculos la nivel mondial.

 

Jocul a debutat în Statele Unite, Australia şi Noua Zeelandă în data de 6 iulie 2016 și a atras într-o singură zi mai mulţi utilizatori în SUA decât aplicația Tinder pentru Android. Totodată, rata zilnică a utilizatorilor activi ajunsese, la apogeu, să rivalizeze cu cea a folosirii Twitter. Jocul este utilizat în medie 43 de minute pe zi, mai mult decât WhatsApp sau Instagram.

Jocul a ajuns la fanii Pokemon din România în data de 19 iulie 2016 și s-a bucurat de un succes imediat, fiind organizate campionate de capturat monștri în parcurile Herăstrău și Cișmigiu din București.