09 aug. 2016 | 15:17

Pokemon Go primește un update care mai rezolvă din nemulțumiri

Gaming
Pokemon Go primește un update care mai rezolvă din nemulțumiri

După ce a reușit săptămâna trecută să îndepărteze un număr important de utilizatori care au ajuns să-și ceară banii înapoi, dezvoltatorii Pokemon Go au mai lansat o actualizare.

Pokemon Go, ca orice alt joc pentru mobil, nu este nici pe departe perfect. Tocmai din acest motiv, are nevoie de dese actualizări pentru finisarea experienței oferite jucătorilor. În plus, utilizatorii se plictisesc și au nevoie de conținut nou, iar acest subiect este de asemenea pe lista priorităților Niantic. Nu de alta, dar degeaba reușești să generezi 200 milioane de dolari profit într-o singură lună, dacă după aceea pierzi cea mai mare parte a fanilor. Se pare însă că nu va fi cazul Pokemon Go.

Mai gravă decât dependența internauților de Pokemon Go este numărul foarte mare de accidente în care aceștia ajung să fie implicați în timp ce se joacă. Degeaba a insistat Niantic să mergeți pe jos fiind foarte atenți la împrejurări atunci când vă jucați. Unii au ajuns chiar să-și riște viața pentru joc.

Cel mai nou update pentru Pokemon Go speră să mai micșoreze numărul circumstanțelor dezastruoase prin intermediul câtorva particularități foarte utile. În principiu, vorbim și de câteva funcții noi, dar cel mai important este un nou sistem de notificări care are toate șansele să prevină viitoare dezastre. ,,Am adăugat o fereastră de dialog ce atrage atenția Antrenorilor că nu ar trebui să se joace când călătoresc peste o anumită viteză. În plus, Antrenorii trebuie să confirme că nu conduc, pentru a continua să se joace.

Aceeași actualizare lansată în ultimele zile îmbunătățește precizia unor aruncări destul de dificile, remediază câteva buguri și, pentru prima oară, vă permite să vă schimbați numele în joc, cu condiția să o faceți o singură dată.

Dezvoltatorul a anunțat și că testează o funcție prin care să ușureze viața jucătorilor. Este vorba de localizat pokemoni în apropiere printr-un meniu intitulat sugestiv Nearby Pokemon. Momentan, doar câțiva utilizatori de Pokemon Go au acces la această funcție suplimentară.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele