Pokemon Go Plus te ajută să prinzi pokemoni fără ajutorul telefonului

Pokemon Go Plus te ajută să prinzi pokemoni fără ajutorul telefonului

Pokemon Go Plus îți permite să prinzi pokemoni și îți oferă informații despre PokeStops fără să te mai folosești tot timpul de telefon. 

Valul de frenezie care a cuprins fanii Pokemon după lansarea jocului Pokemon Go a trecut, dar asta nu înseamnă că jocul și-a pierdut popularitatea. Un număr semnificativ de pasionați încă antrenează pokemoni, iar Nintendo speră că noul wearable va aduce alți jucători în universul virtual Pokemon Go.

Ideea unui wearable pentru Pokemon Go a apărut încă din 2015, atunci când atât acest device, cât și jocul erau doar planificate. Realitatea augmentată din universul Go devine astfel și mai accesibilă pentru jucători, mulți dintre aceștia așteptând un astfel de device de ceva vreme, mai ales că lansarea a fost deja decalată cu o lună.

Pokemon Go Plus costă 35 de dolari, conform Nintendo, are câteva asemănări cu un smartwatch, însă diferențele sunt ceva mai multe. Device-ul se conectează la telefon prin intermediul Bluetooth și poate fi purtat la mână sau chiar la curea. Device-ul vine la pachet cu un șnur lanyard, dar poți folosi și alte brățări pentru a-l personaliza.

Design-ul Pokemon Go Plus este asemănător cu cel al unui PokeBall și îți permite să ții telefonul în buzunar o bună parte din timp. Device-ul este programat să vibreze atunci când te afli în apropierea unui PokeStop, sau când un Pokemon se află prin preajmă, conform The Next Web.

Pentru ca jucătorii să poată ști exact despre ce e vorba ”pe teren”, Pokemon Go Plus nu doar vibrează, ci se și aprinde în culori diferite, în funcție de ce ai în preajmă. Device-ul are un singur buton pe care jucătorii îl pot folosi pentru a aduna obiecte dintr-un PokeStop, dar și pentru a încerca să prindă un Pokemon.

Alte funcții ale device-ului cuprind un pedometru, dar și abilitatea de a prinde pokemoni pe care nu i-ai mai întâlnit până acum.

Citește și:
Etichete: