Playtech News Bytes: S7, G5 și cristalele din cuarț

Playtech News Bytes (1) 

 

Playtech News Bytes este un scurt rezumat video al celor mai importante știri din domeniile tehnologiei și științei. Urmăriți un episod nou în fiecare vineri. 

Când vine vorba despre păstratul secretelor, două nume vin în minte la categoria ”așa nu”: Edward Snowden și… Samsung. Cu toate că mai sunt două zile până la lansarea oficială, toate detaliile despre Samsung Galaxy S7 au ajuns pe Internet, atât pe site-urile companiei, cât și prin diverse leak-uri. Ieri am văzut și un clip video Hands On cu gadgetul, care seamănă izbitor de mult cu modelul lansat anul trecut, dar care vine cu un card microSD. Toate specificațiile le găsiți aici.

Și, dacă tot suntem la capitolul ”cele mai prost păstrate secrete”, să știți că nici cei de la LG nu se descurcă prea bine cu LG G5. Faptul că noul lor vârf de gamă va beneficia de unele module, îl știam de ceva timp, dar acum vedem și un astfel de modul. Este vorba despre o baterie suplimentară care are și rost de grip, pentru a facilita fotografierea. Și LG G5 se lansează tot în două zile și aveți mai multe detalii aici.

Ne îndreptăm puțin spre lumea științei și vorbim despre o descoperire … de domeniul ștințifico-fantastic. În filmele cu Superman, Clark Kent descoperă adevăratele lui origini prin intermediul unor cristale pe care este stocată informația. Ei bine, cercetătorii au reușit să graveze, cu ajutorul unor lasere, 360 de TB de date pe niște discuri de curaț de dimensiunea unor monede. Mai așteptăm descoperirea inelului din Green Lantern și putem răsufla liniștiți. Mai multe detalii aici.

11:10 20.02.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video