Playtech News Bytes: OnePlus 3T, stațiile de reîncărcare și planurile cercetătorilor germani

Playtech News Bytes este un scurt rezumat video al celor mai importante știri din domeniile auto, tehnologie și știință. Urmăriți un nou episod în fiecare săptămână.

Săptămâna aceasta vă prezint ultimul smartphone de top lansat în 2016. Este vorba despre OnePlus 3T, versiunea îmbunătățită a modelului despre care v-am vorbit și în urmă cu câteva luni. La exterior, diferențele sunt aproape inexistente, dar chinezii au făcut modificări la interior. Sub display-ul full HD de 5,5 inch se ascunde acum un procesor Snapdragon 821, cel mai performant de pe piață. Memoria RAM este de 6GB și OnePlus 3T este, potrivit testelor benchmark, cel mai rapid smartphone cu Android. Și camerele foto au fost îmbunătățite. Ambele au acum 16 megapixeli, iar cea principală a primit stabilizare optică pentru video. Din păcate, rezultatele nu sunt la fel de bune precum cele obținute cu Samsung Galaxy S7 sau cu iPhone 7. Și bateria a trecut printr-un upgrade. Acum are 3.400 mAh și se încarcă complet în aproximativ o oră. Mai multe detalii despre OnePlus 3T găsiți pe site-ul Playtech.ro.

Sunt mulți cei care încă sunt de părere că omul nu a pășit vreodată pe Lună. Fanii acestei teorii conspiraționiste s-ar putea să sufere o deziluzie. O echipă de ingineri și cercetători din Germania vrea să dovedească că NASA a reușit să trimită oameni pe satelitul natural al Terrei. Totul face parte din competiția Google Lunar X, iar nemții lucrează împreună cu Audi pentru a crea un robot capabil să se plimbe pe suprafața Lunii. Acolo, mașinăria ar trebui să găsească resturi lăsate de membrii misiunii Apollo 17. Dacă echipa germană va reuși acest lucru, ar putea câștiga un premiu de 20 de milioane de dolari. Mai multe detalii găsiți pe site-ul Playtech.ro

Una dintre cele mai mari probleme ale mașinilor electrice este numărul mic de stații de reîncărcare. BMW Group, Daimler, Ford Motor Company și Volkswagen Group cu Audi & Porsche vor să elimine și acest inconvenient.  Companiile au semnat un acord pentru a crea cea mai puternică rețea de încărcare din Europa. Lucrările pentru stații vor începe în 2017, iar ținta este construirea a aproximativ 400 de astfel de puncte de încărcare în Europa. Mai multe detalii găsiți pe site-ul Playtech.ro.

Filmul pe care vi-l recomand săptămâna aceasta este Aliatul. Inspirată de o poveste adevărată, pelicula este o poveste de dragoste și de război. Max Vattan, interpretat de Brad Pitt, și Marianne Beausejour, jucată de Marion Cotillard, se îndrăgostesc în timpul unei misiuni de asasinare a unui oficial nazist. Povestea lor se complică, odată ce se căsătoresc și se stabilesc în Marea Britanie. Filmul rulează în cinematografele din România.

Octavian Palade
11:48 03.12.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video