Playtech News Bytes: Concurs de Crăciun și cea mai bună mașină electrică.

Playtech News Bytes este un scurt rezumat video al celor mai importante știri din domeniile auto, tehnologie și știință. Urmăriți un nou episod în fiecare săptămână.

Săptămâna aceasta, trei cititori norocoși vor avea parte de câte o bucurie hi-tech de Crăciun.

Avem de oferit un smartphone Allview P9 Energy lite, cu procesor octa-core și baterie de 4.000 de miliamperi, un ceas inteligent Allwatch, dar și o cameră smart Siebo Smartcam.

Cum ajung la voi? Intrați aici, urmăriți instrucțiunile și țineți degetele încrucișate! Succes.

Iar acum, să trecem la cele mai importante știri de săptămâna aceasta din domeniile tehnologie, auto și știință!

Dacă nu ați renunțat încă la contul de Yahoo, poate este cazul să o faceți. După ce în luna septembrie aflam că peste 500 de milioane de adrese de email au fost compromise de hackeri, revenim acum cu noi vești proaste. În urma unui atac care a avut loc în 2013, o echipă de hackeri a reușit să obțină datele confidențiale a aproximativ un miliard de utilizatori ai serviciilor Yahoo. Compania încă nu știe cum s-a întâmplat acest lucru, dar situația este una cât se poate de serioasă. Printre cele un miliard de adrese afectate se numără și 150.000 de conturi aparținând unor angajați ai armatei și guvernului din Statele Unite. Schimbați-vă parolele rapid și apoi aflați mai multe informații accesând site-ul Playtech.ro.

V-am vorbit de multe ori despre mașinile electrice Tesla și despre autonomia lor respectabilă. Astăzi vă spun că a apărut un concurent nou pe piață și promite mai mulți kilometri parcurși la o singură reîncărcare. Limuzina electrică Lucid Motors Air se află în curs de dezvoltare, și va apărea pe piață în 2018. Va avea un preț care va depăși 100.000 de dolari, dar automobilul va fi capabil să parcurgă 650 de kilometri la o singură încărcare. Lucid Motors Air are și o putere impresionantă, iar toate detaliile le găsiți pe site-ul Playtech.ro

Cei de la NASA sunt foarte conștiincioși în privința analizei efectelor încălzirii globale. Din acest motiv, au publicat și un clip menit să afișeze traseul norilor de dioxid de carbon pe glob. Realizat cu ajutorul informațiilor colectate de sateliți, respectivul clip îi poate ajuta pe cercetători să observe fluctuațiile de dioxid de carbon din anumite regiuni, dar și influența pe care o are relieful asupra acestui fenomen. Toate detaliile le găsiți pe site-ul Playtech.ro

Filmul pe care vi-l recomand săptămâna  aceasta este Star Wars: Rogue One. Producția este un prequel a primului film din seria Star Wars, adică Episodul IV, o nouă speranță. În Rogue One, rebeliunea află de existența Stelei Morții și încearcă să pună mâna pe planurile navei înainte ca aceasta să poată fi folosită la potențial maxim.

Octavian Palade
18:40 16.12.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video