Philips 8901 Ambilux este un televizor cu proiector incorporat, dar nu funcționează cum ți-ai imaginat

Philips 8901 Ambilux este un televizor cu proiector incorporat, dar nu funcționează cum ți-ai imaginat

Televizoarele Philips au reușit să se facă remarcate în ultimii ani mulțumită unei inovații inedite: Ambilight. Acum, funcția Ambilight, disponibile doar pe modelele medii sau de vârf, se extinde pe toată gama de televizoare 2016, iar pe piața din România va apărea și un televizor cu tehnologia Ambilux, pe care o puteți vedea detaliată în clipul de mai sus. 

Întreaga gama Philips TV – UHD din 2016 va fi compatibilă HDR. Compania a reușit de asemenea să introducă noua funcție, HDR Upscaler pentru a permite utilizatorilor să se bucure de tot conținutul la un nivel de calitate și performanță HDR.

Captivanta tehnologie Ambilight creată de Philips apare acum în toată seria. Cea mai recentă și îmbunătățită versiune a platformei Android TV vine cu un conținut nou pentru serviciile de gaming și streaming video, în timp ce performanța super rapidă este garantată de procesorul quad core.

Noul portofoliu Philips TV UHD se întinde pe categorii de dimensiuni ale ecranelor de la 109cm (43inci) și până la 190cm (75inci).

Philips 8901 – AmbiLux, punctul culminant al Ambilight

Cel mai recent model de televizor lansat de Philips, modelul 8901 AmbiLux TV de 65 inci, reprezintă un adevarat vârf de gamă al televizoarelor Philips din 2016 datorită rezoluției UHD, compatibilității HDR+ și a unui design European de calitate. Toate acestea combinate cu cele nouă pico-proiectoare ale sistemului AmbiLux ce extind imaginea de pe ecran pe peretele din spatele televizorului fac din acest model unul de top.

Noul sistem Premium Color combină o gamă mai largă de culori cu o putere de vârf a luminii de 700Nits împreună cu o prelucrare de 2,25 trilioane de culori pentru redarea unor culori cât mai vii.

Prin intermediul sistemului Micro Dimming Pro și Perfect Natural Motion cât și al puternicului motor de redare al Pixel Precise UHD, ecranul LED oferă o mișcare lină însoțită de o claritate pronunțată a imaginilor UHD indiferent de sursă. De asemenea, modelul 8901 vine cu sistemul de operare Philips Android TV și un procesor cu patru nuclee. 

Noua serie Philips 8901 UHD este disponibilă începând cu luna iunie la un preț de – 22.500 lei.