Pebble Time Round ajunge în România prin intermediul Orange

Pebble Time Round ajunge în România prin intermediul Orange

Pebble Time Round este unul dintre cele mai reușite ceasuri inteligente lansate anul trecut, iar acum îl vei găsi și în România, mulțumită celor de la Orange.

Pebble este unul dintre cei mai vechi jucători în domeniul ceasurilor inteligente, cu vânzări de peste 1 milion de produse în mai puțin de 3 ani. Pebble funcționează atât cu sistemul de operare iOS 8 cât și cu Android 4.0, sau versiunile lor superioare.

Cu o grosime de doar 7,5 mm și numai 28 g, Pebble Time Round este cel mai subțire și mai ușor smartwatch. Pebble Time Round are un display color de tip e-ink și o baterie cu autonomie de până la două zile și încărcare foarte rapidă: în doar 15 minute are energie pentru încă o zi întreagă. Pebble Time Round dispune de aplicații și fețe personalizate și de posibilitatea de a alege din patru variante de limbă: engleză, spaniolă, franceză sau germană.

Prin funcția Pebble Heart, Pebble monitorizează automat activitatea zilnică și calitatea somnului, oferă statusul zilnic pe afișaj și dispune de grafice săptămânale de evoluție. Smartwatch-ul controlează muzica de la o “încheietură” distanță, are inclus un sistem discret de vibrații pentru alarme și notificări și afișează pe ecran, printr-un semnal luminos, evenimentele viitoare și trecute, mesajele text, notificările și apelurile primite.

Pebble Time Round este disponibil în trei culori, alb, negru și rosu și poate fi achiziționat la 229 euro (TVA inclus) din magazinele Orange sau din magazinul online.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: