10 ian. 2016 | 16:30

Peach este cea mai nouă și interesantă aplicație de mesagerie

ACTUALITATE
Peach este cea mai nouă și interesantă aplicație de mesagerie

Acum câteva zile, o nouă aplicație numită Peach a făcut senzație pe internet. Avem deja destule aplicații de mesagerie, așadar, ce anume o face pe aceasta specială?

Peach a fost creată de Dom Hofmann, creatorul aplicației Vine. Aplicația e gratuită și disponibilă doar pentru iOS deocamdată. A apărut vineri, dar utilizatorii au fost atât de încântați de ea, încât a cedat de mai multe ori din cauza suprasolicitării. Seamănă în același timp cu Twitter, Slack și Instagram. Practic, te lasă să îți găsești prieteni și să încarci poze, gifuri și statusuri în propriul feed, dar și să le vizualizezi pe ale altora.

Peach-aplicatie mesagerie-1

Unul dintre lucrurile care scot Peach cumva din anonimat ar fi faptul că anumite cuvinte-cheie pot fi folosite drept comenzi. De exemplu, dacă scrii „gif” într-un status, va apărea instantaneu o unealtă de căutare Giphy. Dacă scrii „here”, îți va apărea localizarea exactă. De asemenea, pentru „shout”, vei putea scrie cuvinte cu litere mari, pe un fundal colorat. Comanda „draw” te lasă să publici un doodle sau o schiță, iar „song” va distribui automat ceea ce asculți în acel moment. Alte cuvinte magice ar fi: here, goodmorning, goodnight, battery, weather, move, meetings, safari, dice, time, date, movie, tv și game. Mai multe instrucțiuni în legătură cu utilizarea aplicației găsești pe Business Insider.