Parrot vă invită să creați accesorii pentru dronele sale

Parrot vă invită să creați accesorii pentru dronele sale

Cei care se pricep la design și au o pasiune pentru drone se pot înscrie într-un nou concurs al celor de la Parrot dotat cu premii substanțiale.

O companie foarte populară la nivel global când vine vorba de producția de drone, una care se poate spune că a dat startul acestui trend prin intermediul primul AR.Drone, speră să vă motiveze să vă implicați în realizarea de accesorii pentru creațiile sale.

Deși Bebop și Minidrone sunt niște produse destul de populare, Parrot simte că s-ar putea vinde mult mai bine dacă ar exista o colecție stufoasă de accesorii disponibile. Pornind de la premisa că utilizatorul știe cel mai bine de ce are nevoie în domeniul său de activitate, pe lângă o dronă performantă, Parrot a declanșat o concurs internațional în urma căruia va alege cele mai interesante accesorii pentru drone. Acestea din urmă vor deveni un real succes prin transpunerea lor în produse de serie și comercializarea în magazine alături de dronele Parrot.

Câștigătorii competiției își vor vedea accesoriile produse de către Parrot, în timp ce ei vor fi beneficiarii unei cote parte din prețul de vânzăre. Pe lângă faptul că vor ajunge în magazinele oficiale Parrot, parteneri internaționali importanți vor fi de asemenea obligați într-o oarecare măsură să le comercializeze. Trecând însă peste negocierile necesare pentru obținerea unei cote parte din prețul de producție al accesoriilor, ce vor avea loc de la caz la caz, din start, câștigătorii vor primii produse Parrot în valoare de 2000 de dolari.

Pentru mai multe detalii despre competiție, puteți accesa această adresă web. Merită reținut că vârsta și naționalitatea participanților sunt irelevante. În plus, fiecare persoană poate posta pe site câte proiecte dorește. La finalul perioadei de postare a proiectelor, câștigătorii vor fi selectați în baza numărului de like-uri acumulate. Pentru a minimiza riscul de fraudă, Parrot nu va număra mai multe like-uri de pe același IP sau același utilizator.  Înaintarea proiectelor se va finaliza pe 16 februarie, deci ar fi bine să vă grăbiți, în timp ce votarea începe pe 24 februarie. Întregul concurs se va încheia pe 11 martie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: