Orange oferă WiFi gratuit în trenurile care circulă spre mare

Orange oferă WiFi gratuit în trenurile care circulă spre mare

Începe perioada concediilor, iar românii vor umple vagoanele trenurilor care îi vor duce spre mare. Totuși, anul acesta, cei care vor călători cu Trenurile Soarelui vor avea parte de o surpriză de la Orange

În perioada 01 mai – 15 septembrie, călătorii de pe ruta București-Constanța și retur se bucură de Wi-Fi gratuit în vagoanele semnalizate cu „Orange Wi-Fi Zone”, având acces de mare viteză la conținutul preferat, fără a fi condiționați de rețeaua de telefonie mobilă pe care o utilizează, potrivit unui comunicat remis Playtech.

Conectarea la internet în trenurile CFR are la bază soluția Orange Business Wi-Fi și permite acces de mare viteză pe toată durata călătoriei pentru sute de dispozitive mobile conectate simultan pe parcursul celor două ore spre litoral.

Astfel, Orange completează portofoliul de proiecte prin care oferă conectivitate în mișcare. În 2015, Orange a implementat un proiect prin care le pune la dispoziție călătorilor Companiei de Transport Public Cluj-Napoca Wi-Fi gratuit, fie că sunt sau nu clienți Orange, iar între timp serviciul a fost extins și în alte orașe din țară, precum Timișoara și Caransebeș.

Tot în 2015, Orange, în parteneriat cu Dacia, a dezvoltat soluția pentru ediția specială Dacia Duster Connected by Orange. Mașina dispune de Wi-Fi la bord și pe perioada călătoriei, în autovehicul pot fi conectate până la 10 dispozitive, simultan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: