Orange oferă internet fix și televiziune prin cablu la nivel național

Orange oferă internet fix și televiziune prin cablu la nivel național

În urmă cu ceva timp vă spuneam că Orange lansează serviciul de internet fix. Inițial disponibil doar în Iași, Timișoara și Cluj-Napoca, Orange Home Net a ajuns și în restul zonelor urbane din România.

Orange Home Net este serviciul de internet fix de la principalul operator de telefonie mobilă din România. Pentru a pune la punct rețeaua, Orange a făcut un parteneriat cu Telekom, parteneriat care îi asigură acces la fibra optică deja instalată în orașe. Pe lângă internetul fix, Orange oferă de acum și televiziune prin cablu (până acum având doar televiziune digitală prin satelit), dar și telefonie fixă.

Opțiunile Orange Home aduc internet prin fibră optică la viteze de download de până la 1 Gbps (Home Net), televiziune prin cablu digital (Home TV), opțiuni de voce fixă (Home Fix), precum și soluții pentru monitorizarea şi controlul locuinței (Smart Home). Astfel, clienții din peste 90 de oraşe ale țării au la dispoziție un pachet complet de servicii telecom pentru casă și familie.

”Lansarea serviciilor pentru acasă reprezintă un moment important pentru Orange. Acesta este rezultatul eforturilor susținute pentru respectarea promisiunii făcute clienților noștri, de a fi mai aproape de ce e important pentru ei” a declarat Liudmila Climoc, CEO al Orange România.

Având acum servicii de telefonie mobilă, telefonie fixă, internet mobil, internet fix și televiziune, Orange oferă pachete convergente.

Cei care vor mai multe servicii pot opta pentru pachetele Orange Open. Pachetele fix-mobil Orange Open, formate din abonamente de voce începând cu Orange Me 14,Orange Home Net și Orange Home TV, aduc clienților mai multe beneficii. Oficialii Orange le enumeră pe următoarele:

  • Cel mai bun preț pentru pachetul complet de servicii fixe și mobil
  • Reducere la factura lunară de până la 18 euro
  • O singură factură, un singur punct de plată a facturii
  • Asistență integrată, un singur punct de contact
  • Discount de 5 euro la adăugarea soluției Orange Smart Home

Orange Home

 

În plus, la prelungirea contractului de voce mobilă și la activarea abonamentelor Orange Home Net și Home TV, toți abonații Orange beneficiază de un bonus de 10 euro pentru fiecare an petrecut în rețea, acordat ca reducere suplimentară pentru achiziția de tablete, smartphone-uri sau accesorii. Astfel, un abonat care este în rețeaua Orange de 10 ani primește 100 euro reducere suplimentară.

Clienții pot verifica disponibilitatea serviciilor Orange Home la această adresă:https://www.orange.ro/servicii-fixe/verifica-acoperire/.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: