04 apr. 2016 | 15:14

Oppo Find 9 ajunge online cu o configurație atrăgătoare

ACTUALITATE
Oppo Find 9 ajunge online cu o configurație atrăgătoare

Într-o perioadă în care suntem asaltați cu telefoane de top de la companii populare, companiile chinezești ne atrag atenția cu dispozitive precum Oppo Find 9.

În ultimele luni am văzut tot mai multe smartphone-uri chinezești atractive, cu un design original, de la producători despre care s-ar putea să nu știți foarte multe. Cel mai nou astfel de exemplu este Oppo Find 9, un terminal care, cel puțin în primele imagini ajunse online, pare să fie cât se poate de interesant.

Deși nu este corect să considerăm un set de specificații ajunse pe un site de benchmark-uri ca fiind cel final, în privința configurației Oppo Find 9 ajunse pe GFXBench, acele valori au mari șanse să fie corecte. Nu de alta, dar detalii similare au mai fost vehiculate în ultimele săptămâni, iar configurația hardware de pe GFXBench nu face decât să funcționeze ca o confirmare suplimentară.

După ce în trecut ne-au impresionat cu Oppo R9, Oppo F1 și alte câteva dispozitive demne de laude, în următoarele săptămâni ar trebui să anunțe oficial Oppo Find 9. Respectivul gadget, conform postării de pe GFXBench, ar trebui să fie construit în jurul unui panou Full HD de 5,5 inci. Partea de procesare ar trebuie să fie o combinație dintre performantul Helio P10 de la MediaTek, cu 4GB RAM și o memorie internă de 64GB. Telefonul ce momentan se ascunde în spatele numelui de cod X9009 ar trebui să încânte enorm amatorii de selfie-uri datorită camerei frontale de 16 megapixeli, semnificativ mai performantă decât senzorul de 12 megapixeli pe care îl veți găsi pe spatele aparatului.

Fără a avea o dată oficială de lansare sau un preț orientativ, rămâne să vedem dacă noul Oppo Find 9 va fi disponibil într-o varietate foarte mare de versiuni mai mult sau mai puțin accesibile, cum s-a întâmplat de altfel cu Oppo Find 7 în urmă cu aproximativ doi ani.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele