Opera Max îți spune ce aplicație ți-a făcut trafic fără să știi

Opera Max îți spune ce aplicație ți-a făcut trafic fără să știi

Prea puțini dintre noi au trafic de date nelimitat pe mobil, iar cu noul Opera Max preveniți într-un mod eficient costurile suplimentare inutile.

Un mit complet greșit legat de aplicațiile voastre favorite de mobil este că acestea generază trafic de internet doar atunci când le aveți în prim plan, pornite. În realitate, nu este deloc așa. Toate notificările și faptul că atunci când intrați pe WhatsApp, de exemplu, aveți deja conversațiile actualizate, s-ar putea să vă coste scump. Mai mult decât atât, problema ar putea fi cauzată și de aplicații mai puțin cunoscute decât Facebook, YouTube, Messenger, WhatsApp, Viber sau chiar și Apple AppStore sau Google Play. Diverse progrămele malițioase ar putea fi de asemenea responsabile de un trafic de date sporit.

Soluția la toate problemele voastre derivate din traficul de internet pe mobil vine sub forma noii versiuni de Opera Max. Aceasta rulează în permanență în fundal și are grijă să vă informeze în legătură cu traficul generat de fiecare program pe care îl aveți instalat. În plus, puteți defini diverse praguri de download, iar când acestea sunt atinse pentru că o aplicație face trafic în background, sunteți imediat anunțați pentru a o închide temporar sau a o șterge permanent de pe aparat dacă nu știți cum se justifică prezența ei.

Uneori, utilitatea Opera Max nici nu va avea legătură cu praguri predefinite sau anumite aplicații. Pur și simplu, vă va oferi, atunci când aveți nevoie, o statistică foarte clară pentru cât trafic de nat este generat de telefonul vostru, defalcat pe programe instalate. Încercați de asemenea să aveți în vedere că traficul de date este corelat cu consumul suplimentar de energie electrică, Pornind de la această premisă, Opera Max s-ar putea să vă ajute să aflați de ce vi se termină bateria la telefon mai repede acum, decât în urmă cu câteva săptămâni.

Implicit, limita de date consumate în fundal este de 10MB. Imediat sunteți notificați dacă este depășită. Opera Max este disponibil pentru download gratuit din Google Play.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: