Oferte eMAG: Reduceri care te fac să uiți de alegerile parlamentare

ACTUALITATE
Oferte eMAG: Reduceri care te fac să uiți de alegerile parlamentare
12 dec. 2016 | 08:47

Oferte eMAG și reduceri sunt pentru toate ocaziile, iar dacă vrei să uiți de alegerile parlamentare, noi îți recomandăm terapia prin shopping. 

 

[related]

 

Fie că îți convin sau nu rezultatele acestor alegeri parlamentare, fie că ai pus sau nu ștampila pe un partid în ziua de duminică, suntem siguri că niște oferte eMAG te vor ajuta să uiți, cel puțin temporar, de contextul politic al României, și să îți iei gândul de la toți prietenii din lista de Facebook care numai despre asta vorbesc.

Mai jos am făcut o selecție de produse aflate la reducere la eMAG care sunt bune atât pentru suflet, cât și pentru portofel.

Oferte eMAG după alegerile parlamentare

Înainte de a începe oficial lista merită menționat faptul că eMAG nu a creat special o campanie de reduceri după aceste alegeri (ar fi puțin ciudat ca un retailer online să se implice în politică) și că noi am selectat câteva oferte eMAG din campania eMAGIA Sărbătorilor.

Acestea fiind zise, începem lista de oferte eMAG cu un smartphone nou nouț. Dacă după ce ai văzut rezultatele acestor alegeri parlamentare ai aruncat cu telefonul în televizor de nervi sau dacă l-ai scăpat pe jos când săreai de bucurie, sunt șanse mari să ai nevoie de unul nou. Ne-am gândit la faptul că este posibil să-ți fi consumat mare parte din economii pe alcool (ca să uiți sau ca să sărbătorești), așa că am ales un smartphone cu preț mai mult decât decent, aflat la reducere la eMAG. Este vorba despre Lenovo A7010, un telefon cu display de 5,5 inch full HD, 2GB memorie RAM și difuzoare stereo. Are o reducere mare, de aproximativ 40%, și îl poți cumpăra de AICI.

Tot în campania de oferte eMAG, la reducere, am găsit și această pereche de ochelari de realitate virtuală. Destinată exclusiv celor sunt complet dezamăgiți de rezultatele alegerilor parlamentare și de victoria PSD, ochelarii VR 3D Trust Exos te ajută să uiți complet de realitatea tristă de zi cu zi și să emigrezi (chiar și pe altă planetă, dacă ești chiar atât de supărat) fără să părăsești sufrageria. Sunt făcuți dintr-un plastic rezistent, au lentile reglabile și funcționează cu orice smartphone cu iOS sau Android de maximum 6 inch. Sunt disponibili la reducere la eMAG AICI.

Ultimul produs din lista noastră este pentru cei care vor să-și transforme sufrageria în cinematograf, pentru a evita canalele de știri pentru următorii patru ani, dar și pentru cei care vor să se bucure de Antena 3 HD la calitate maximă. Un televizor lansat anul acesta, Philips 40PFT4201/12 are rezoluție full HD și diagonală de 102 centimetri, fiind perfect pentru filme, dar și pentru Sinteza zilei. Beneficiază de o reducere de 25% în cadrul ofertei eMAG și îl puteți cumpăra de AICI.