07 apr. 2016 | 12:32

Oferta de primăvară a celor de la Telekom

ACTUALITATE
Oferta de primăvară a celor de la Telekom

Telekom a anunțat de curând lansarea ofertei speciale de primăvară.

Noua ofertă MagentaONE aduce clienților mai multă flexibilitate în combinarea în cadrul unui singur pachet și pe o singură factură a serviciilor din portofoliul fix cu serviciile din portofoliul mobil, păstrând caracteristicile şi beneficiile acestora. Cei care optează pentru oferta de familie MagentaONE, de exemplu, beneficiază de o reducere de 40% din prețul de listă al serviciilor de voce cu date mobile incluse şi de posibilitatea de a alege smartphone-uri sau tablete în rate.

Cineva care alege oferta de familie MagentaONE cu serviciul Talk S la 25 lei/lună va beneficia de minute naționale nelimitate și de smartphone-ul Huawei Y6 în rate de 25 lei/lună. De asemenea, clienții care optează pentru oferta cu terminal inclus primesc o reducere de 20% din prețul serviciului mobil și un smartphone, în cazul în care achiziționează un serviciu fix. Spre exemplu, abonamentul de voce cu date mobile incluse Surf M, achiziționat împreună cu pachetele de servicii fixe, oferă minute nelimitate în toate rețelele naționale, 2 GB internet mobil la viteze 4G, acces la pachetul online Dolce Sport şi Smartphone Huawei Y5 4G inclus, iar toate acestea, pentru 47 lei/lună.

Telekom are acum și o ofertă de televiziune cu pachetele Telekom TV, începând de la 39 lei / lună, iar clienții vor putea urmări, printre altele, toate meciurile din Euro 2016, UEFA Champions League, Europa League, transmise pe canalele Dolce Sport și pe www.telekomtv.ro.

În cazul în care optați pentru servicii mobile din ofertele Telekom fără smartphone, veți putea beneficia de o reducere de 20% la primul abonament achiziționat. În plus, cei care doresc un al doilea abonament pot beneficia de o reducere de 20% din prețul abonamentului pentru ofertele cu telefon la preț redus și o reducere de 40% pentru ofertele fără telefon.

Clienții care optează pentru servicii mobile din ofertele Telekom fără smartphone pot beneficia de o reducere de 20% la primul abonament achiziționat. În plus, oferta pentru familie Telekom Mobile special creată pentru clienții existenți care doresc un al doilea abonament aduce o reducere de 20% din prețul abonamentului pentru ofertele cu telefon la preț redus și o reducere de 40% pentru ofertele fără telefon, cu posibilitatea achiziționării oricărui smartphone în 24 rate fără dobândă. Puteți afla mai multe informații despre oferta de vară de pe site-ul Telekom.