Noul Opel Insignia Grand Sport a fost prezentat în mod oficial

Noul Opel Insignia Grand Sport a fost prezentat în mod oficial

Opel Insignia Grand Sport marchează a doua generație a modelului, iar noile mașini din serie aduc un design îmbunătățit, dar și capabilități tehnice superioare.

Noile modele de Opel Insignia au fost dezvăluite treptat, fotografiile disponibile până acum nefiind suficient de edificatoare cu privire la design-ul noii mașini. Noile mașini vor fi cunoscute oficial ca Opel Insignia Grand Sport.

Conceptul Monza este o sursă importantă de inspirație pentru noul autovehicul, iar Brit Mark Adans, vicepreședinte al sectorului de design de la Opel, arată că ”design-ul se folosește de suprafețe subtile, combinate cu linii precise, pentru a accentua proporțiile mașinii, astfel că aceasta arata mai lungă, mai lată și mai joasă decât este în realitate, oferind un upgrade important din punct de vedere vizual, și având o aură de mașină premium”, arată carscoops.com.

Nu doar caroseria are îmbunătățiri, ci și ceea ce se află dedesubt. Scaunul șoferului are o poziție nouă, ce se află mai jos cu 3 centimetri decât în modelul original. De asemenea, un display de bord amplasat central reprezintă un punct important al mașinii. De aici, conducătorul poate să acceseze funcțiile IntelliLink, îmbunătățite față de modelele anterioare.

Motorizările pe care Opel Insignia le va oferi nu au fost încă detaliate de producător. Cu toate acestea, va exista o noutate la capitolul transmisie, având în vedere că va fi disponibilă o cutie automată ce are 8 trepte. De asemenea, dinamismul mașinii este asigurat de șasiul FlexRide, care oferă necesarul de flexibilitate când vine vorba de direcție sau de amortizoare, în funcție de modul de condus ales.

Salonul Auto de la Geneva, organizat în martie 2017, va aduce pe scenă Opel Insignia Grand Sport pentru lansarea mondială. Noul automobil este așteptat în Europa începând cu primăvara lui 2017.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: