02 dec. 2016 | 16:34

Noul film The Mummy are parte de un prim teaser

ENTERTAINMENT
Noul film The Mummy are parte de un prim teaser

Trailerul oficial va fi lansat în mod oficial pe parcursul zilelor următoare.

Cei de la Universal Pictures au de gând să lanseze un nou film ”The Mummy” anul viitor, iar primul teaser pentru acesta deja a apărut pe internet. Desigur, având în vedere faptul că durata sa nu este decât de 15 secunde, nu am putut observa foarte multe detalii, însă, conform descrierii de pe IMDB, acțiunea filmului este relativ simplă.

Cel mai probabil, elementul care va declanșa întreaga acțiunea a filmului va fi trezirea unei prințese din antichitatea, îngropată într-un mormânt subteran în deșert. Având în vedere imaginile din teaser, este posibil să avem de-a face cu un proiect științific în care cercetătorii descoperă mormântul din întâmplare și aleg să mute sarcofagul din locul său.

Mumia, care va fi interpretată de actrița Sofia Boutella, poate fi văzută într-un cadru în acest teaser. Desigur, vom afla mai multe informații despre aceasta și o vom putea vedea în mai multe imagini în trailerul care va apărea pe parcursul acestui weekend. Tom Cruise va interpreta personajul principal, iar distribuția îi va mai include și pe Russell Crowe, Jake Johnson și Annabelle Wallis. În mod interesant, Russell Crowe va juca rolul lui Henry Jekyll, doctorul din nuvela ”Strange Case of Dr Jekyll and Mr Hyde”.

Filmele din seria ”Mumia” din anii trecuți s-au bucurat de un succes important. Avându-l în rol principal pe Brendan Frasier, acestea au reușit să genereze venituri uriașe pe parcursul timpului.

Următorul film ”The Mummy” va debuta în cinematografe în luna iunie a anului 2017.