CES 2016: noul display LG se îndoaie precum un ziar

CES 2016: noul display LG se îndoaie precum un ziar
Bogdan Cristea
Bogdan Cristea
10:45 04.01.2016

Săptămâna aceasta, în cadrul CES 2016, LG va prezenta un display extrem de maleabil.

CES 2016 a fost întotdeauna o ocazie bună pentru marile companii de a-și prezenta dispozitivele cele mai interesante. Anul acesta, de exemplu, se pare că LG ne va impresiona cu un ecran de 18 inci care se poate îndoi precum un ziar. După cum scriu cei de la Verge, coreenii vor acorda în viitor o importanță din ce în ce mai mare display-urilor de acest gen.

O tehnologie similară a fost prezentată în trecut, prin intermediul unor imagini realizate în spatele ușilor închise. De această dată, însă, LG se pare că va permite tuturor să admire display-ul în cadrul evenimentului din Las Vegas, Nevada. LG nu este singura companie care s-a orientat asupra acestui tip de display-uri. Sony, Samsung și  Sharp au prezentat în trecut propriile lor versiuni de ecrane extrem de maleabile.

Din câte se pare, în viziunea coreenilor, smartphone-urilor din viitor vor beneficia de tehnologia respectivă, putând fi îndoite pentru a intra rapid în buzunar. În secțiunea Auto Zone, de exemplu, vizitatorii vor putea admira la CES 2016 un astfel de display de 25 de inci montat în interiorul unei mașini. Pe lângă acestea, LG va prezenta la CES și o nouă gamă de televizoare , care va include și un model ”paper-thin”, extrem de subțire.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: