BMW Seria 7 primește premiul World Luxury Car 2016

BMW Seria 7 primește premiul World Luxury Car 2016

Limuzina BMW Seria 7 a fost distinsă cu prestigiosul premiu World Luxury Car 2016 în cadrul Salonului Internaţional Auto de la New York.

BMW Seria 7 este cel mai inovator automobil din clasa lui, dispunând de tehnologii complet noi precum Gesture Control (controlul prin gesturi), Wireless Charging (încărcare wireless pentru telefoane mobile) şi Display Key (cheie cu display) sau faruri cu tehnologie laser. Pe noi, mașina ne-a lăsat cu gura căscată când am testat-o.

„Acesta este vârful gamei de modele a constructorului bavarez şi pur şi simplu trebuie să fie întruchiparea a ceea ce reprezintă brandul în ceea ce priveşte tehnologia, designul şi performanţele. Iar noul Seria 7 le oferă, fără îndoială. Este însăşi noua imagine a BMW în noul design al familiei – totuşi este un BMW clasic întru totul. Se conduce fenomenal datorită unei noi game de motoare şi are o dinamică sportivă cu care concurenţa nu se poate lăuda. Aceasta vine pe fondul unei scăderi a masei cu 130 de kilograme datorită noii «Carbon Core». 25 de dotări noi, dintre care 13 sunt premiere în segment! În interiorul habitaclului, BMW a dus totul la următorul nivel în privinţa luxului, clientul fiind răsfăţat nu doar cu scaunele foarte confortabile şi bine concepute, ci şi cu multitudinea de tehnologii şi entertainment. Noul Seria 7 aduce dotări noi precum acoperişul ambiental «Sky Lounge», pachetul de aer ambiental şi premiera controlului prin gesturi”, au declarat jurații competiției.

BMW Seria 7 este plin de tehnologii remarcabile și ne oferă o perspectivă asupra automobilelor din viitor, care nu trebuie neapărat să se conducă singure pentru a fi considerate gadgeturi. Ce-i drept, la un preț de aproape 170.000 de euro, nu ne-am fi așteptat la altceva din partea producătorului german. Într-o eră în care smartphone-urile, tabletele și dispozitivele smart de tot felul sunt ubicue, companiile auto nu se mai pot rezuma doar la interioare superbe și la sisteme de încălzire eficiente.

„De la lansarea sa în toamna anului trecut, reacţia din partea media, dar şi a clienţilor a fost una extrem de pozitivă, oamenii apreciind în special modul în care Seria 7 combină luxul modern superb cu dinamica remarcabilă a condusului pentru care BMW este renumită”, a declarat Dr. Ian Robertson, membru al Consiliului de administraţie al BMW AG, responsabil pentru Sales şi marketing.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: