Noul teaser pentru 10 Cloverfield Lane nu aduce prea multe informații noi

Noul teaser pentru 10 Cloverfield Lane nu aduce prea multe informații noi

După ultimul teaser 10 Cloverfield Lane, nu pot decât să mă întreb: care este treaba cu acest film?

Înțeleg că avem de-a face cu un material video de doar un minut, însă trebuie să ținem cont de faptul că filmul acesta apare în cinematografe în mai puțin de o lună. Pe 11 martie acesta va avea premiera oficială, iar până acum, nu prea am avut parte de nicio informație interesantă. Având în vedere ultimul teaser, filmul nu se aseamănă aproape deloc cu primul Cloverfield.

Teaserul începe în felul următor. Michelle este implicată într-un accident și se trezește într-o încăpere necunoscută, legată cu cătușe. La un moment dat, John Goodman își face apariția (conform IMDB el joacă rolul lui Howard Stambler) și, cu o figură tipică unui film despre psihopați, o informează că o va ține în viață. În continuare, aflăm că Stambler a salvat-o pe Michelle și a decis să o aducă în locuința lui. Acolo, ea întâlnește o persoană care suferise răni serioase la un braț, încercând să intre în casă.

Stambler, aparent, nu o informează pe Michelle în legătură cu ceea ce se întâmplă în afara casei. Singurul lucru pe care i-l spune este că toți ceilalți oameni sunt morți. Michelle devine suspicioasă, uită că are de-a face cu omul care a salvat-o și îi sparge elegant o sticlă în cap, după care încearcă să evadeze. Aici putem vedea cu niște cadre din trailerul precedent, însă tot nu se poate vedea o legătură clară cu filmul din 2008 (în afara numelui).

În cel mai rău caz, vom avea de-a face cu un film mediocru promovat pe spatele unuia foarte popular. În cel mai bun caz, producătorii decid să continue povestea din filmul precedent. În orice caz, după părerea mea, nu are rost să ne facem speranțe în legătură cu această producție.

Citește și: