Noua aplicație Shazam va funcționa mai rapid pe orice telefon

Noua aplicație Shazam va funcționa mai rapid pe orice telefon

Shazam este una dintre cele mai populare aplicații în ziua de azi, iar în curând va fi lansată o nouă versiune a aplicației.

Shazam este o aplicație care a reușit să strângă sute de milioane de descărcări pe Google Play Store, devenind unul dintre cele mai populare servicii disponibile pe mobil. Însă, pe parcursul timpului, mai mulți utilizatori s-au plâns în legătură cu o problemă. Din câte se pare, aplicația funcționa uneori prea încet, iar până când o persoană avea ocazia să o pornească, melodia pe care o ascultau fie era schimbată, fie era acoperită de zgomotul din exterior.

În aceste condiții, creatorii Shazam au lansat o nouă aplicație, numită Shazam Lite, care elimină aproape orice problemă. Astfel, aceasta nu va reprezenta decât un download de 1MB și se va încărca mult mai rapid decât versiunea standard. Desigur, pentru a beneficia de aceasta un utilizator va fi nevoit să renunțe la anumite feature-uri, precum posibilitatea de a adăuga un widget pe ecranul de start și posibilitatea de a identifica sunete în mod automat.

De fapt, capacitatea de a funcționa în fundal pentru a vă oferi detalii legate de artistul care interpretează o melodie a fost adăugată prin intermediul unui update important în urmă cu aproape un an de zile.  O particularitate importantă prezentă introdusă odată cu respectiva actualizare era un motor de căutare în format text. Direct din pagina principală a programului, acesta vă permite să căutați artiști, albume, melodii cu scopul de a le putea asculta sau descărca legal.

Pentru moment, însă Shazam Lite nu este disponibilă pe foarte multe piețe. După cum scrie și site-ul The Next Web, doar utilizatorii de terminale Android din India, Vietnam, Indonezia, Filipine, Nigeria și Venezuela o vor putea folosi în viitorul apropiat. Astfel, nu știm exact dacă aceasta va apărea și în alte țări în curând, sau pe App Store.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: