Nokia se pregătește să lanseze trei noi smartphone-uri

Nokia se pregătește să lanseze trei noi smartphone-uri

Compania finlandeză ar putea lansa trei noi smartphone-uri în perioada următoare.

Faptul că Nokia se pregătește pentru marea revenire pe piața smartphone-urilor nu ar trebui să surprindă pe nimeni. Conform înțelegerii dintre finlandezi și cei de la Microsoft, Nokia nu va putea lansa un smartphone mai devreme de al patrulea trimestru financiar din 2016. Însă imagini și alte informații cu telefoane pe care aceștia ar putea să le introducă apar pe internet de ceva vreme.

Cele mai noi ne sunt furnizate de site-ul Nokiapoweruser și ne prezintă un dispozitiv asemănător (din punct de vedere al design-ului de pe spate) unui HTC One A9 (sau unui iPhone, în funcție de cum preferați). Dispozitivul ar putea fi doar un prototip abandonat, având în vedere că nu știm foarte multe despre el. Inițial, se credea că avem de-a face cu unul dintre cele trei smartphone-uri pe care Nokia le-ar putea lansa în curând.

Nokia leak

Ulterior, a apărut și imaginea cu partea frontală. Astfel, a ieșit la iveală faptul că avem de-a face cu un feature phone. cu tastatură pe față și un ecran foarte mic, poate chiar de 3,5 inci, după cum sugerează Pocketnow. Acesta ar fi al doilea feature phone lansat de Nokia în ultima perioadă, după modelul 230. Acesta este disponibil în două versiuni, cu suport pentru una sau două cartele SIM. În mare parte, funcționalitatea aparatului este una de bază, dar există câteva particularități care s-ar putea să vă atragă atenția. În prim plan este abilitatea de a captura selfie-uri la o calitate decentă, o performanță nemaiîntâlnită în spectrul telefoanelor de vorbit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: