Noile procesoare AMD oferă performanțe superioare și operare silențioasă

Noile procesoare AMD oferă performanțe superioare și operare silențioasă

AMD a anunțat lansarea noilor modele de procesoare din Gama 2016 Desktop processor, oferind în acest fel o paletă mărită de opțiuni pentru persoanele interesate de gaming și eficiență energetică.  

Noul AMD A10-7890K este cel mai rapid APU AMD pentru platforme desktop, cu un nivel de performanță teoretică de 1.02 TFLOPS. Produsul beneficiază de soluția de răcire, AMD Wraith Cooler, pentru a livra în același timp performanță și silețiozitate. Cu noul AMD A10-7890K APU, gamerii se vor putea bucura de cele mai populare jocuri online si eSports la setări ridicate și gameplay cursiv pentru titluri cum ar fi League of Legends, DOTA2, și Counter Strike: Global Offensive.  

De asemenea, Athlon X4 880K este cel mai rapid procesor multi-core Athlon produs de AMD, cu o frecvență maximă turbo boost de 4.2 GHz și multiplicator deblocat. Împreună cu noua solutie 125W AMD Thermal Solution – ce dispune de aceleași capabilități termice și de performanță ca modelul Wraith Cooler, dar fără logo-ul iluminat – acest processor asigură performanțe multi-core ridicate pentru jocurile online, la rezolutii 1440p și 4K, atunci când este instalat într-un sistem cu o placă grafică capabilă.

Noile procesoare AMD A10-7890K și Athlon X4 880K împreună cu soluțiile de răcire respective, dar și AMD A10-7870K cu 125W Thermal Solution, vor fi disponibile începând cu sfârșitul lunii Martie 2016.

Noile procesoare AMD oferă funcții noi, performanțe superioare și operare silențioasă

Citește și:
Etichete: