Noile PC-uri de gaming Lenovo pot face față oricăror cerințe

Noile PC-uri de gaming Lenovo pot face față oricăror cerințe

Lenovo a lansat în România noile sale PC-uri de gaming din seriile Ideapad și Ideacentre.

Conform chinezilor de la Lenovo, noile produse din seria Y au unele dintre cele mai rapide procesoare disponibile, oferind, în același timp, și o performanță audio de calitate. Printre dispozitivele concepute de companie se numără laptopurile Lenovo Ideapad Y700, disponibil în două variante, cu diagonală de 15 și 17 inci, Lenovo Ideapad Y900 și desktopurile Lenovo Ideacentre Y700 și Lenovo Ideacentre Y900.

De asemenea, compania se pare că a dat startul campaniei ”Play On. Eat On”. Astfel, cei care cumpără un laptop sau desktop Lenovo Y700 sau Y900 până pe 6 aprilie 2016 pot completa un formular pe site-ul dedicat și primesc un buton special. Cum funcționează butonul? Înainte de toate, trebui să-l configurezi. Ai indicațiile necesare pe site-ul campaniei AICI.

Lenovo Ideapad Y700 1

După aceea, va trebui să intri pe platforma comanda.playon-eaton.com și să completezi formularul pentru creare de cont. Este important să folosești același e-mail pe care l-ai folosit ca să te înscrii în campanie. După aceea va trebui să scrii numele restaurantului, felul de mâncare preferat și spune câte porții vrei să îți fie livrate (restaurantul trebuie să fie disponibil pe www.foodpanda.ro și să livreze în zona ta). Apasă pe butonul ”Setează comanda”, iar comanda ta este configurată. Când vrei să comanzi, va trebui să apeși o singură dată pe butonul Eat On, după care vei fi contactat de un reprezentant Foodpanda pentru confirmare.

Lenovo Ideapad Y900

Revenind la dispozitive, trebuie știi că Lenovo Ideapad Y900, este dotat, printre altele, cu un procesor Intel Core i7 K-series de generația a 6-a, placă video Nvidia GTX 980M, o tastatură iluminată în mai multe culori și un ecran de 17 inci. Și desktopul Ideacentre Y900 integrează un procesor de generația a 6-a Intel Quad-Core i7 k-series, însă placa video este un model Nvidia GeForce GTX 940 de 4 GB.

Lenovo Ideapad Y700 este disponibil în două variante, de 15 și 17 inci și integrează procesoare Intel Core i7 Standard Voltage de generația a 6-a, având o placă grafică Nvidia GTX 950M, spațiu de stocare de 1TB și difuzoare stereo opționale JBL. Nu în ultimul rând, Lenovo Ideacentre Y700 dispune de un procesor de până la generația a 6-a Intel Quad-Core i7 și placă video Nvidia GeForce GTX 970, sistem audio 7.1 Surround Sound cu Dolby Home Theater.

Lenovo Ideapad Y900 este disponibil la prețuri începând de la 9.000 de lei, în timp ce Ideacentre Y900 este disponibil la prețuri începând de la 5.500 de lei. De asemenea, Lenovo Ideapad Y700 se va găsi pe piață la prețuri începând de la 5.000 de lei, iar Lenovo Ideacentre Y700 va avea un preț minim de 4.000 de lei.