Noile oferte pe Amazon de neratat în România: ce produse merită să-ți iei

Noile oferte pe Amazon de neratat în România: ce produse merită să-ți iei

Timp de foarte mulți ani, comenzile pe Amazon erau un vis la care românii puteau doar să spere. Până recent, se credea că nu prea poți comanda nimic pe Amazon de la noi din țară în afară de cărți. Din fericire, situația s-a schimbat, iar noile oferte Amazon vă pot convinge să cumpărați de pe site-ul lor, chiar și de la noi din țară.

De pe Amazon se pot comanda orice fel de produse, de la perisabile până la electrocasnice de mari dimensiuni. În câteva zile, în funcție de tipul produsului ales, comanda va ajunge la voi la ușă. Pentru confortul nostru, am verificat ca toate produsele din această listă să aibă livrare în România.

Dacă încă nu știți cum și ce ar trebui să respectați atunci când vreți să cumpărați de pe Amazon diferite produse, puteți vedea AICI sfaturile noastre.

Noile oferte pe Amazon – Honor 5x

Terminalul 5X al celor de la Honor este un mobil superb cu o carcasă din aluminiu șlefuit ce îi dă un aspect futurist și elegant. Venind cu un procesor Qualcomm 64-bit octa-core, 2GB RAM și 16GB memorie internă, aparatul oferă standarde de performanță extrem de convingătoare. Mobilul are un ecran de 5.5 inci cu o rezoluție 1080p, perfectă pentru vizionatul de clipuri online sau alte aplicații. Dacă acest aparat excelent ți-a atras atenția poți vizita pagina produsului AICI.

Noile oferte pe Amazon – LG Smart TV 

Acest televizor excepțional este tot ce ai nevoie atunci când dorești să dai ”puteri speciale” divertismentului din casa ta. Cumpărându-ți televizorul de la LG de vei bucura de un TV ce oferă un ecran cu o diagonală ce poate ajunge la 55 de inci, rezoluție full HD și un refresh rate de 100Hz. De asemenea, televizorul se bucură de trei porturi HDMI 1.4, iar conexiunea la WiFi este inclusă. Cu ajutorul sistemului de operare webOS, vei putea vedea filmele proprii de pe un dispozitiv extern sau poți naviga pe Internet. Dacă acest aparat ți-a atras atenția, poți vedea mai multe detalii AICI.

Noile oferte pe Amazon – Lenovo Ideapad 300

Noul laptop de la Lenovo este un aparat care combină excelent performanța cu portabilitatea. Este disponibil cu trei variante de procesoare, începând cu Pentium N3700, Intel Core i5-6200U sau Intel Core i7-6500U. Placa grafică va fi garantată de Intel, aparatul având de asemenea 8GB RAM DDR3. Memoria internă este de 1TB, iar diagonala ecranului de de 15,6 inci, așa că nu va fi nici o problemă să îl iei cu tine oriunde vei merge. Dacă acest laptop v-a atras atenția cu ocazia noilor reduceri Amazon, puteți vedea mai multe detalii despre ofertă AICI.

Noile oferte pe Amazon – Tableta Linx 1010B

Această tabletă Linx oferă calitate excepțională cu performațe mai mult decât suficiente pentru nevoile voastre zilnice. Aparatul vine cu un procesor Intel Atom Quad-Core 1.83GHz, 10.1″, IPS, 2GB RAM, 32GB, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 iar ca sistem de operare oferă vine cu Windows 10. Aparatul este excelent pentru orice activitate întreprindeți, oferind o performanță excelentă. De asemenea, tastatura poate fi separată de tabletă, iar la nevoie se poate atașa din nou, oferind tabletei aceleași facilități ca ale unui laptop. Mai multe detalii poți vedea AICI.

Noile oferte pe Amazon – Canon EOS 700D

Una din cele mai accesibile camere din catalogul Canon, camera EOS700D vine cu un senzor APS-C ‘Hybrid CMOS’ de 18MP, procesor 4-bit DIGIC 5, autofocus continuu în timpul filmărilor și ISO 100-12800 standard. Camera poate filma în format 1080p30 de asemenea. Aparatul vine și cu lentile Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM. Ecranul aparatului este sub forma unui touch screen așa că dacă sunteți familiarizat cu folosirea unui smartphone, aparatul va fi la fel de ușor de folosit. Pentru mai multe detalii, poți accesa pagina produsului AICI.