Noile laptopuri Toshiba Satellite Pro sunt dedicate mediului de afaceri

Noile laptopuri Toshiba Satellite Pro sunt dedicate mediului de afaceri

Noua gamă de dispozitive Toshiba Satellite Pro sunt adresate în primul rând mediilor educaționale și de afaceri.

Cei de la Toshiba au lansat trei noi dispozitive, denumite Satellite Pro A30-C, Satellite Pro A40-C și Satellite Pro R40-C. Din câte se pare, gama a fost creată în mod special pentru utilizare în mediul educațional și în companii mici și mijlocii, garantând o productivitate crescută. Noua gamă este disponibilă cu dimensiuni de 13 inci sau 14 inci, pentru a oferi câte o opțiune fiecărei organizații.

Satellite Pro A30-C, A40-C și R40-C sunt echipate cu procesoare Intel din generația a 6-a, pentru a livra performanțe foarte bune, garantând, în același timp, și autonomia bună bateriei. Modelul A30-C, pe de o parte, permite utilizatorilor să lucreze de oriunde își doresc, în timp ce A40-C oferă un echilibru între mobilitate și productivitate. Durata de viață a bateriei de până la 8 ore în cazul ambelor este de până la 8 ore, astfel că nu va trebui să vă faceți griji pe parcursul unei zi normale de muncă.

Ambele modele vin cu Toshiba Reliability Guarantee, astfel că, în cazul unei defecțiuni, Toshiba va oferi o reparație gratuită și returnarea integrală a banilor – fiind astfel o tranzacție lipsită de orice risc. Dacă laptopul se strică în primul an de la achiziționare, clientul poate fi eligibil să solicite o reparație gratuită de tip Standard Warranty și o returnare a prețului de achiziție.

Din punct de vedere al specificațiilor, singurele diferențe între cele două modele, pe lângă ecran, sunt procesoarele. Îm timp ce A30-C este dotat un un Intel Core i5, A40-C beneficiază de un COre i7. În rest, ambele includ până la 16B DDR3L și harduri de 500GB sau SSD-uri de 128GB. Cât despre sistemul de operare, veți avea acces la Windows 10 Pro pre-instalat sau Windows 7 Pro pre-instalat cu Windows 10 Pro pe DVD.

Toshiba Satellite Pro R40-C include un Intel Core i3, mai slab decât celelalte două, iar ecranul său, deși la fel de mare precum cel de pe A40-C, nu suportă decât o rezoluție HD. Pentru mai multe informații în legătură cu noile laptopuri, puteți vizita site-ul celor de la Toshiba.

Etichete: