MSI a construit Mac Pro-ul PC-urilor de gaming

MSI a construit Mac Pro-ul PC-urilor de gaming

Mac Pro este faimosul computer circular de la Apple care impresionează prin design-ul unic și excelenta putere de procesare oferită editorilor și profesioniștilor din lumea filmului și a fotografiei. MSI a luat exemplul impresionantului cilindru negru de la Apple și a construit un calculator asemănător pentru gaming.

Numit MSI Vortex, acesta este un sistem de gaming compact construit în jurul aceluiași design cilindric ca Mac Pro-ul de la Apple, pentru a-i asigura o răcire cât mai eficientă. Poziționarea fiecărui component în interiorul carcasei, pentru a-i facilita răcirea, este extrem de importantă. În momentul în care placa de bază mini-ITX a acestui sistem trebuie să mențină două plăci grafice GTX 960, GTX 970 sau chiar GTX 980 în SLI, împreună cu un Intel Core i7 6700K, cu un număr de plăcuțe RAM DDR4 și alte SSD-uri, răcirea acestui sistem devine o chestiune de ”viață și de moarte.”

MSI a construit Mac Pro-ul PC-urilor de gaming

Din cauza aceea MSI a ales un sistem numit 360° Silent Storm Cooling care oferă un nivel de răcire extrem, probabil lichid, a cărui nivel de zgomot abia atinge 37dB la capacitatea maximă, și 23dB la viteze normale.

Porturile de conectare din spate sunt 4x USB 3.1, două porturi HDMI, două DisplayPort și un USB Type-C și Thunderbolt 3. Ar fi interesant de văzut care ar fi performanțele acestui monstru în cele mai noi jocuri, și de văzut cum se descurcă în problematicele rezoluții 4K care pun probleme atâtor plăci grafice din ziua de azi.

MSI speră să lanseze noul Vortex la mijlocul anului acesta pentru suma destul de restrictivă de 2000 de dolari.

MSI a construit Mac Pro-ul PC-urilor de gaming

Citește și: