Motorola lansează noile telefoane Moto G4 și Moto G4 Plus

Motorola lansează noile telefoane Moto G4 și Moto G4 Plus

După o lungă perioadă de zvonuri, noile telefoane Moto G4 și G4 Plus au fost, într-un final, lansate pe piață.

S-a vorbit mult despre următoarele terminale din seria Moto G, iar acum, acesta au fost introduse în mod oficial pe piață. În cazul în care vă așteptați la ceva impresionant, probabil că veți fi dezamăgiți de ele, întrucât nici specificațiile și nici designul nu impresionează. După cum scriu și cei de la Android Central, singura diferența între cele două telefoane va fi senzorul de amprente de pe partea frontală. Din păcate, acesta nu se vă găsi pe versiunea standard Moto G4.

Când vine vorba de specificații, Moto G4 va include 2GB RAM și o capacitate de stocare de 16GB. Versiunea Plus, însă, va fi disponibilă în două versiuni cu configurații diferite. Astfel, una dintre acestea va avea 2GB RAM și 16GB memorie internă, iar cealaltă va avea 3GB RAM și 32GB pentru stocarea datelor personale. Nu va trebui, însă, să vă faceți griji în legătură cu stocarea, din moment ce ambele dispozitive vor beneficia de sloturi pentru carduri microSD.

Moto G4 Plus

Producătorii nu au ignorat camerele foto, iar senzorii implementați pe Moto G4 și G4 Plus includ focalizare automată prin laser, iar aplicația pentru cameră include câteva noi moduri de filmare. În ceea privește sistemul de operare, utilizatorii se vor bucura de Android 6.0.1 Marshmallow în versiunea stoc, lucru pentru care Motorola încă rămâne extrem de apreciată pe piața smartphone-urilor. Pentru moment, telefoanele au fost lansate în India, dar așteptăm să aflăm mai multe informații în legătură cu disponibilitatea în curând.

În ianuarie 2014, Motorola a fost cumpărată de Lenovo de la Google, iar succesul pe care l-a avut în doar doi ani a fost remarcabil. A lansat Moto G la începutul lui 2014, care a propulsat vânzările de la 0% la 6% în Marea Britanie, iar în al treilea trimestru din 2014, vânzările au ajuns la 10 milioane de telefoane. Cu toate acestea, Lenovo a anunțat că va renunța la numele Motorola.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: