Moto G4 ajunge pe piața din România la un preț excelent

Octavian Palade
Octavian Palade
12:42 18.08.2016

Lenovo a relansat brandul Moto pe piața din România, iar primele modele aduse sunt Moto G4 și Moto G4 Plus. Acestea au specificații mai mult decât decente și prețuri foarte bune.

Brandul Moto a reînviat sub gigantul Google, după care a fost cumpărat de chinezii de la Lenovo. Aceștia au menținut telefoanele din gama Moto separate de cele din gama proprie, dar a profitat de puterea economică a companiei, iar asta se traduce prin terminale fiabile cu specificații bune și cu interfață curată.

Moto G4 este modelul mid-range de anul acesta și a ajuns în România la scurt timp după lansare. Are șanse să devină un best-seller, având în vedere că a ajuns și în portofoliul operatorului Orange.

A patra generație Moto G este mai subțire și are un ecran full HD de 5,5 inci și o cameră de 13 MP pentru poze clare, iar camera frontală este de 5MP. Bateria este de 3000mAh și procesorul este un Snapdragon 617 octa-core. Memoria RAM este de 2GB, iar spațiul de stocare de 16 sau 32GB poate fi extins printr-un card micro SD Și când ai nevoie de un impuls de energie pentru baterie, TurboPowerTM îți oferă șase ore de putere în doar 15 minutes2. Moto G4 este disponibil in magazinele Orange si pe orange.ro la 19 euro alături de abonamentul Orange Me 25 sau la pr standard de 209 euro (TVA inclus).

Moto G4 Plus are aproape aceleași specificații, dar vine și cu un senzor de amprente. În plus, în funcție de spațiul de stocare variază și cantitatea de memorie RAM. Astfel, modelul cu 16GB spațiu vine cu 2GB RAM, modelul cu 32GB are 3GB RAM, iar versiunea cu 64GB spațiu de stocare vine cu 4GB RAM. Despre Moto G4 Plus nu avem detalii privind prețul în România.

Odată cu Moto G4, Lenovo România a lansat și platforma „Fără mofturi”. „Noul dispozitiv le aduce utilizatorilor esența a ceea ce înseamnă Moto, oferindu-le performanță Android și un design care nu face compromisuri cu în ceea ce privește calitatea, toate la un preț corect. Și pentru că Moto le oferă o legătură mai apropiată de noțiunile de valoare reală, www.lenovomoto.ro este platforma unde toată lumea poate intra și da un exemplu de moft văzut în jurul său, primind în schimb un video exclusiv. Conținut valoros, creat de dezvoltatorii care analizează fenomenul mofturilor fără prea multemofturi. Conținutul nou este încărcat în fiecare săptămână, iar utilizatorii sunt invitați să facă parte din această mișcare prin analizarea și votarea mofturilor încărcate. Toți cei care intră pe platforma www.lenovomoto.ro și încarcă un moft pot câștiga unul din cele 85 de premii pe care Moto le oferă”, se arată în comunicatul de presă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: