Microsoft lansează oficial Lumia 650: ce specificații are noul telefon

Microsoft lansează oficial Lumia 650: ce specificații are noul telefon

Microsoft Lumia 650 este cel mai nou telefon al companiei din Redmond și este dedicat, în special, sectorului business.

Microsoft a lansat al patrulea său dispozitiv Lumia cu Windows 10. Denumit Lumia 650, acesta se adresează în mod special sectorului business și este descris de către cei de la Microsoft drept ”alegerea inteligentă pentru afacerea ta” în videoclipul de prezentare. După cum scriu cei de la Verge, acesta se aseamănă cu celelalte telefoane Lumia din punct de vedere al designului. Avem de-a face cu un dispozitiv relativ subțire, cu un ecran AMOLED de 5 inci cu margini din metal, care îi conferă un aspect high-end, în ciuda specificațiilor care l-ar încadra cel mult în categoria mid-range.

Microsoft Lumia 650 4

Sub display-ul HD se ascunde un procesor Snapdragon cu o frecvență de 1,3GHz, 1GB RAM și 16GB pentru stocare. Acestora, din fericire, li se mai pot adăuga până la 200GB prin intermediul slotului microSD. În rest, Lumia 650 include un senzor principal de 8 megapixeli, unul secundar de 5 megapixeli și o baterie de 2.000 mAh.

Din păcate, utilizatorii se pare că nu vor avea acces la funcția Continuum, din cauza procesorului Snapdragon 212, care nu este construit pentru așa ceva. Terminalul va fi lansat pe anumite piețe aflate în dezvoltare, dar și în Europa, pe 18 februarie. Conform unor zvonuri, Microsoft Lumia 650 ar putea fi ultimul Lumia din 2016, gigantul din Redmond urmând a introduce un telefon Surface spre sfârșitul acestui an.

Microsoft Lumia colaj

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: